nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi most a feleségének dolgozik

Schobert Norbi újra nagy dobásra készül, addig meg a feleségének dolgozik

A fitneszguru napjai nagy részét manapság Rubint Réka menedzselése teszi ki, és örömmel tölti el, hogy amibe belevágnak, az sikerre van ítélve. De akadnak még nagyszabású saját tervei.

Miután három éve ismét szembenézett a halállal, majd a cégei bukásával, Schobert Norbi tudatosan hátralépett és visszavett a munkatempójából, hogy kímélje magát. A Bors kereste meg, hogy mégis hogyan kell elképzelni mostanában egy munkanapját, a fitneszguru pedig elárulta, hogy elsősorban a feleségének segít, miközben figyel arra, hogy lehetőleg kerülje a stresszt.

Elárulta, hogy csupa sikeres projektet visznek. Az általuk kitalált videotárnak sok-sok követője és előfizetője van itthon és külföldön egyaránt. Rendszeresen készítenek élő tartalmakat is, a csatornájuk stabil bevételforrássá vált, és keresettek azok a táplálékkiegészítő termékek is, amikhez Réka a nevét és az arcát adta.

Schobert Norbi

Schobert Norbi egy 2022-es gálán (fotó: Profimédia)

Az egészségéért továbbra is tesz, Norbi napi szinten sportol. Minden reggel fut, bokszol vagy épp teniszezik, tíztől pedig szervezi Réka szakmai életét.

Tulajdonképpen most neki dolgozom és ez egyáltalán nem esik nehezemre, sőt nagyon büszke vagyok arra, hogy támogathatom őt abban, amiben a legjobb és sok terhet le tudok venni a válláról. Igen, fordult a kocka, tényleg nem zavar

– mesélte a jelenlegi helyzetről.

Schobert azért elárulta, hogy annál ő nyughatatlanabb természet, hogy megelégedjen ennyivel. Valami nagy dobásra készül, amiről elöljáróban annyit árult el, hogy az online térhez kapcsolódik, és valamikor áprilisban várható a nagy bejelentés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top