Sztárok

Schobert Norbi senkitől sem kér bocsánatot

Állítja, tiszta a lelkiismerete, s nem ijed meg a sok támadástól.

Schobert Norbi nem hátrál, tartja magát a véleményéhez, sőt kemény szavakkal vágott vissza az őt kritizálóknak – írja a Blikk. „Ha most bocsánatot kérnék, az hazugság lenne. (…) Nem azokról a nőkről beszéltem, akik most várandósak vagy nemrégiben szültek, hanem akik tartósan és extrémen túlsúlyosak. Tiszta szívemből mondom, hogy igazam van, és jót akarok, kitartok emellett ” – nyilatkozta a bulvárlapnak a 48 éves fitneszguru.

Schobert Norbi az RTL Fókusz című műsorában is megszólalt: azt ugyan elismerte, hogy a stílusa kissé nyers volt, ezért elnézést kér, viszont mondandójának tartalma szerinte igaz, és ezért nem kér bocsánatot senkitől. Úgy véli, sokan félreértették az üzenetét, és kiálltak frontharcosnak, többek között Tóth Gabi. A fitneszpápa szerint azért háborodtak fel ennyien a kijelentésén, mert tudják, hogy igaza van. „Nagyon sok celeb felült erre az ingyenes lájkvonatra, mert rájött arra, hogy amit mondtam, az igaz. Onnan tudjuk, hogy igaz, hogy betalált” – jelentette ki.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top