nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi beszólt Tóth Andinak

Tóth Gabi beszólt Tóth Andinak, de most együtt készülnek

Tóth Andi szerint a hasonlítgatás miatt akadt ki az egykori X-Faktor-mentor.

Tóth Andi remekül szerepel a Sztárban sztár színpadán, a héten pedig Tóth Gabi karakterébe bújik majd bele. A két énekesnő között régebben kialakult egy kis ellentét, ami leginkább azon alapszik, hogy Gabi nyilvánosan beszólt Andinak a photoshopolás miatt. A Sztárban sztár énekesnője azt mondja, nincs benne harag, és nagyon örül, hogy a héten egykori mentora segíti majd. 

„Őszintén örülök, és nagyon szívesen vettem a kihívást, hogy jövő héten Tóth Gabi legyek, bennem semmilyen rossz érzés nincs felé. Talán oda tudom visszavezetni az esetleges ellenszenvet, hogy anno az X-Faktorban kikiáltottak engem »az új Tóth Gabinak«, az »utódjának«, és ez azt gondolom, egy művésznek sem esne túl jól, gondolom, neki sem” – árulta el a Borsnak Tóth Andi.

Gabi is reagált. „Amint megtudtam, hogy Andi az én dalomat kapta, örömmel ajánlottam fel a zenei alapomat és természetesen a ruhámat is, hiszen tudom, hogy Andi egy nagyon tehetséges énekesnő. Ez a dal különösen fontos a számomra, hiszen a saját szerzeményem, ezért is igyekszem személyesen is ott lenni az élő adáson.”

tóth andi

Tóth Andi Adam Lambertként (Fotó: TV2)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top