nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi elképesztően teljesít a Sztárban Sztárban

Tóth Andi elképesztő volt a Sztárban Sztárban

Nehlz megmondani, kiből mit hoz ki a Sztárban Sztár, az már most látszik, hogy Tóth Andiból a legjobbakat.

Amikor 2014-ben az X-Faktorba jelentkezett, maga sem gondolta, hogy párbaj nélkül jut el a döntőig, és meg is nyeri a versenyt. Tóth Andi a verseny legfiatalabb győztese volt akkor, most már igazi veteránnak számít, aki a színházban és például A Dalban is bizonyította a tehetségét. A Sztárban Sztár egy újabb lehetőség, hogy a 21 éves énekesnő megmutassa, mit tud, és eddig remekel. Már az első Bangó Margitos előadása is jól sikerült, a második élő adást pedig Andi nyitotta a Tones and I Dance Monkey című dalával. Sikerült levennie az eredeti előadó mozgását és hangját is, amivel a zsűrit is lenyűgözte, minden zsűritag csak dicsérni tudta. 

“Nekem is nagyon tetszett, a Nicsak, ki vagyok?-ban csináltam ezt a dalt, ezért pontosan tudom, hogy mennyire nagyon-nagyon nehéz. (…)Kívülről-belülről ismerem ezt a dalt, és tökéletes pontossággal megvol, úgyhogy gratulálok Lucynak a Dallasból”– mondta Bereczki Zoltán, aki szerint Andinak jobban sikerült előadnia a dalt, mint neki. 

“Tóth Andi eddig mindig csak a nyitányokon volt jelen, teljesen eltűnik a szerepben” – mondta Tilla és ebben tökéletesen igaza volt. Korábban az énekesnőt sok kritika érte, hogy nem a hangjával, hanem az alakjával akar érvényesülni, de most mindenkinek bizonyított. Bár a második adás közös produkciójában megint elképesztően szexis ruhát kapott, ezúttal mindenki a hangjára figyelt inkább. 

Tóth Andi fantasztikus volt a Sztárban Sztár második adásában

Tóth Andi fantasztikus volt a Sztárban Sztár második adásában

Itt egy közelebbi kép Tóth Andi bevonulásáról: 

Tóth Andi nagyon szexis volt ebben a ruhában, de a hangjával nyűgőzött le mindenkit

Tóth Andi nagyon szexis volt ebben a ruhában, de a hangjával nyűgőzött le mindenkit

Az énekesnő korábban az nlc-nek elárulta, alig várta, hogy végre őt is meghívják az ország házibulijába. ,,Hat éve kerültem be a tehetségkutatóba, és gyakorlatilag azóta szeretnék színpadra lépni a Sztárban Sztárban. Szeretem a műsort, és azt, hogy otthon kell hagyni önmagad, és mást mutatni minden héten. Egyébként szórakoztatónak tűnik, de baromi nehéz jól megformálni egy teljesen más karaktert, sok munka van a háttérben. Az elején még talán lazább lesz, de a végén, amikor már több előadót kell utánozni, az már nem lesz könnyű, de remélem sikerül odáig eljutnom. Én pedig szeretem, ha valami nehéz, és kívül esik a komfortzónámon.”

Itt meghallgathatod az összes Sztárban Sztár szereplőt: 

A Sztárban Sztár kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top