nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andinak ismét beszóltak, pedigő csak viccelt

Tóth Andi viccnek szánta, mégis beszóltak neki a fotója miatt

Ha a képet látod, semmi rosszra nem gondolsz, Tóth Andi követői közül mégis akadt, aki megszólta az énekesnőt.

A Sztárban sztár idei versenyzője Tóth Andi, aki nagyon várta már a lehetőséget, hogy ebben a műsorban bizonyíthasson. 

,,Hat éve kerültem be a tehetségkutatóba, és gyakorlatilag azóta szeretnék színpadra lépni a Sztárban Sztárban. Szeretem a műsort, és azt, hogy otthon kell hagyni önmagad, és mást mutatni minden héten. Egyébként szórakoztatónak tűnik, de baromi nehéz jól megformálni egy teljesen más karaktert, sok munka van a háttérben. Az elején még talán lazább lesz, de a végén, amikor már több előadót kell utánozni, az már nem lesz könnyű, de remélem sikerül odáig eljutnom. Én pedig szeretem, ha valami nehéz, és kívül esik a komfortzónámon” – mesélte nekünk Andi a műsor sajtótájékoztatóján, ahol az is kiderült, hogyan viseli a kritikákat. 

Tóth Andi a sztárban sztár sajtótájékoztatóján

Tóth Andi a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján (Fotó: Profimedia)

,,Engem valamiért mindig is utált az emberek egy része. Valamilyen szinten hozzászoktam, hiszen ebben nőttem fel. Lepereg rólam a negatív komment, a bántás, de azért nem vagyok tőle boldog. A családom nehezebben tűri, a szüleim nem értik, miért bántják a lányukat. Megvárom, míg vége, aztán aztán mindig jön egy következő téma, de állok elébe.”

Ezúttal is sikerült kihúzni a gyufát, van aki egy egyszerű viccnek szánt posztba is többet látott a kelleténél. Az énekesnő hazalátogatott, és a kerti munkák közben készült képhez csak ennyit írt: “Hogyan készülsz a sztárban sztárra?” Hessteg kapa #FALU #ANYUBÜSZKE #piszkos #kéz #villagelife #village #villagegirl Tovább juttatsz csinálok gereblyéset örüljé!”

Tóth Andi így készül a Sztárban sztárra

Tóth Andi így készül a Sztárban sztárra

“Sok fiatal lánynak vagy példaképe, ezert felelősséggel tartzol nekik. De lehet, hogy az ilyen durva képek nem jó iranyba terelik őket. Ja, tudom: finom, jól nevelt, szolid, illedelmes nőnek lenni ma már ciki. Szomorú, hogy te is beállsz a Miley Cyrus gusztsutalan sorába!”

Az énekesnő válaszolt is a megjegyzésre: “Az a szomorú, hogy képekből ítéled meg, ki a “jól nevelt” Szánalmas.”

Az utóbbi hónapokban Tóth Andi a mellvillantásaival került a középpontba, sokan azt sérelmezik, hogy nem szokott melltartót viselni, mások szerint pedig elindult a Kim Kardashian-féle úton, vagyis többet szerepel bikiniben, mint amennyit a zene kapcsán. Ő viszont nem szeretne ezek miatt magyarázkodni, szerinte a közösségi oldalán azt posztol magáról, amit szeretne, a sztárban sztáros sajtóeseményen pedig nem szándékosan csúszott le a ruhája. 

Tóth Andi mögött nehéz időszak áll: 

  • Tóth Andi pszichés problémáin is segített, hogy bokszolni kezdett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top