nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andi mellvillantása

Tóth Andi megszólalt a mellvillantás után: ,,Véletlen volt”

A szakítása után, most a mellvillantása miatt volt tele a sajtó Tóth Andival.

Tóth Andit az utóbbi időben nem kímélik: bár nem nyilatkozott a szakításáról, mégis róla szóltak a hírek, tegnap pedig kiderült, hogy szerepel majd a Sztárban sztár hetedik szériájában. A tényt viszont elhomályosította, hogy a sajtótájékoztatón kicsúszott a melle a ruhájából, amit természetesen sokan megörökítettek. A fiatal énekesnőt ismét támadják, sokak szerint ez direkt volt, hogy írjanak róla – a tegnap esti Instagram élő videójában reagált.

,,Nem, nem direkt volt” – kezdte Tóth Andi, aki azt is elárulta, hogy mindenképp valami csinos rucit szeretett volna felvenni az eseményre, de direkt gyakorolta a viselését, járkált benne otthon, hiszen tudta, hogy ennek a ruhának van egy ilyen hátránya. Ennek ellenére nagyon örül, hogy szerepelhet a műsorban, és ígéri, hogy a színpadon nyújtott teljesítménye elfedi majd az eddig történteket.

,,Megpróbáltam bevonulni. Egy feladatom volt, 10 métert megtenni egy ruhában. Nem jött össze. Abban a 10 méterben, ahogy suhantam, alá kapott a levegő. Emiatt villant ki, de nem fogok emiatt sírni” – részletezte az énekesnő.

Később egy fotót is mellékelt:

tóth andi villantás

Tóth Andi mellvillantása mindenhol megjelent

Tóth Andi bomba formába hozta magát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top