nlc.hu
Sztárok

Mihal Enikő félmeztelen, Tóth Andi bikiniben

Mihalik Enikő félmeztelen, Tóth Andi a kebleit markolássza

Mihalik Enikő ízléses, Tóth Andi pedig látványos videóval indította a hetet.
Tóth Andi bikiniben

Ízléses, de azért félmeztelen fotót posztolt magáról Mihalik Enikő. A magyar modell testét, egyetlen farmer borítja. Enikő július elején már bikinifelső nélkül fürdőzött a Balatonban, előtte pedig félmeztelenül jógázott a teraszon hajnalban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤍 @hellessy

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Ennyire bátor ugyan nem volt a ruhák ledobásában Tóth Andi, de ő is tett arról, hogy ismét a lapokba kerüljön. Az egykori X-faktoros azon bukott ki a napokban, hogy egy végtelenül szerencsétlenül kiretusált fotója miatt kérdőre vonták. Egy nappal később pedig ismét okot adott arra, hogy beszéljenek róla, amikor videókat töltött fel az Instagramjára arról, hogy otthon felejtette a bikinialsóját, majd szándékosan taperolni kezdte a mellét. Természetesen Tóth, jó celebhez méltóan, miután kirobbant a szponzorált posztja miatta balhé, engedélykötelessé tette a bejegyzései felhasználását. Így, aki arra kíváncsi, hogyan markolja a kebleit az énekesnő/celebnő, az kattintson ide.

Napolaj:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top