nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és a photoshop

Tóth Gabi beszólt a photoshopolt celebeknek, az elfogadást hirdeti az énekesnő

Tóth Gabi görbe tükröt mutat a celebvilágnak.
tóth gabi

Tóth Gabi nemrég úgy döntött, hogy nem ad felületet a támadásokra, és nem posztol többet a kislányáról. Emellett, lekerült az összes eddigi fotó Hanna Rózáról, és ezen már nem is kíván változtatni. Az énekesnő mindig is őszinteségéről volt híres, éppen ezért simán posztol előnytelen fotót magáról, de még olyat is, ahol görbe tükröt mutat az agyon photoshopolt Insta-sztároknak.

A fotón egyértelműen látható, hogy Tóth Gabi meggörbítette a teret, tette mindazért, hogy a követői lássák, nem kell hinni a közösségi oldalak mutatta tökéletességben. ,,Sajnos nem sikerült visszaszereznem a szülés előtti formámat. Most ezzel a testtel kell megbarátkoznom! Mindent megteszek, hogy újra a régi legyek! Ma este pedig így fogadjatok el lécci” – írta a fotóhoz Tóth Gabi, aki egy későbbi posztban a valóságot is megmutatta.

,,Mert sokan nem értették az előző posztomat… mert ilyen könnyű átverni sok embert..” – állítja az énekesnő, akinek teljes mértékben igazat adunk. Ezzel együtt a természetességet, az elfogadást hirdeti, hiszen sokan olyan emberekre néznek fel, akik a tökéletességet mutatják, holott az életben egyáltalán nem azok.

Tóth Gabi felvállalja a hibáit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top