Sztárok

Tóth Gabi felszabadult, már nem akarja, hogy minden tökéletes legyen rajta

Az énekesnő hosszú Instagram-posztban írt arról, hogyan változott meg a kapcsolata saját magával, mióta anya lett.

„Elsősorban, ha fotókat készítek a pillanataimról, azokat azért teszem, mert minden érzést, amit az anyasággal átélek szeretnék megörökíteni” – kezdte az Instagram-oldalán közzétett fotó alatt Tóth Gabi. Az énekesnő a vallomásban kifejtette, szeretne mindent megörökíteni, hogy majd visszanézhesse ezeket a pillanatokat.

„Ezekből a pillanataimból igyekszem megosztani veletek is a számomra fontos részeket – tette hozzá, majd elárulta, az elmúlt napokban végre magát is észrevette a baba mellett. – Ő az első és minden körülötte forog. Szerelmet érzek, ha rá gondolok. […] Amikor délután elvonulhatok, mert mostanában lett erre is időm, akkor meglátom magamat is. Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam.”

Gabi ezután arról ír, hogy ma már nem nyomasztja semmi, nincs szüksége szelfikre, tökéletes körmökre, pillákra és frizurákra ahhoz, hogy magabiztos lehessen. „Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot.”

Olvass még több hírt Tóth Gabiról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top