nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián a szakításairól

Berki Krisztián: „Sosem én szakítottam, mindig kidobattam magam”

Szakítási szokásairól vallott a Life TV műsorvezetője.

A „telefonos lebukásból” indult ki az egyik téma a Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában, aztán a beszélgetésben – a műsorvezető-páros, Szabó Dóri és Berki Krisztián, valamint meghívott vendégek (Balázs Andi, Hajdú Steve és Ganxsta Zolee) között – a hűtlenség és a szakítás is szóba került.

Berki Krisztián

Kiderült a műsorban, hogy szokott szakítani Berki Krisztián (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

A Tóth Gabiba keményen beleálló Berki Krisztián elárulta, mi a véleménye a hűtlenségről, amellyel Hajdú Steve is teljesen egyetértett. „Ha a döntés az, hogy nem vagy hűséges, akkor tagadni kell, minden körülmények között. És soha, még akkor sem valljuk be, amikor eltelt x év”.

A műsorvezető az adásban – a szakító sztorik kapcsán – szakítási szokásairól is vallott: „Szerintem én igazából le akartam bukni. Hogyha korábban voltak félrelépéseim, az nekem már a kapcsolat végét jelentette. Szerintem mikor egy férfi elmegy ide, oda, amoda, akkor az már nem fér bele abba a kapcsolatba. Azt gondolom, bizonyos idő után, amikor már mártírt csináltam magamból és szerettem volna, hogy már vége legyen, de ne úgy legyen vége, hogy én mondom ki, hanem kidobatom magam”.

Berki Krisztián

Forrás: Life TV / Bréking! – videó

Műsorvezetőtársa, Szabó Dóri rákérdezett arra, miért nem tudta Berki normálisan lezárni a kapcsolatait, mire ő: „Lehet, hogy nem voltam elég bátor, egyszerűbbnek tűnt. Kialkudtam azt, hogy ki legyek dobva nagyon sok esetben. Persze közben én megnéztem a szomszédban és máshol is, hogy van-e valami jó lehetőség, és akkor a lehetőségeket bedobáltam egy helyre, és azt mondtam: „»Itt sokkal jobb lehetőségek vannak, akkor én elmegyek«”.

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top