nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi szőrmés kommentje

Berki Krisztián keményen beleállt Tóth Gabiba

A Life TV műsorvezetője még mindig emészti magát az énekesnő tavalyi, durva beszólásán, ennek most hangot is adott.

A Life TV Bréking című műsorának keddi adásában a „sztárok kontra kommentelők” témára reflektáltak a meghívott vendégek: Köllő Babett, Hajdú Péter és Ganxsta Zolee, majd Berki Krisztián műsorvezető is megosztotta a sztoriját arról, hogyan alázta őt Tóth Gabi, amikor egy tavalyi rendezvényen szőrmét viselt.  

Berki Krisztián

Berki Krisztián nem érti, miért nem kereste meg őt közvetlenül Tóth Gabi a kommentelés helyét (Forrás: Life TV / Bréking – videó)

Elmondása szerint az énekesnő olyan szavakkal kommentelt a szőrmebundás fotójához, ami miatt ő is megkereshetné Tóth Gabi munkáltatóját. „Szőrmét viseltem, meg a feleségem is. Lehet, hogy neked nem szimpatikus (fordult műsorvezető-társához, Demcsák Zsuzsához), de akkor azt elmondod nekem, hogy szerinted ez nem szimpatikus, de a Tóth Gabi nem ilyen szavakat használt. Simán megkereshetném a munkaadóját, de gondolom, nincs, mert egyéni vállalkozó. Nagyon-nagyon csúnyán beszélt” – fakadt ki Berki.

„És visszaírtál neki?” – faggatta Demcsák, mire Berki: „Dehogy, miért írnék? Mikor a cipőboltomban vett 500 ezer forintért krokodilbőr cipőt és abban énekelt, azt elfelejtette. Majd eltelt 10 év, és hirtelen állatvédő lett. Amivel nincsen semmi baj, de úgy látom, hogy bőrruhát és bőrcipőt használ a mai napig a koncertjein, már ha van koncertje vagy új dala” – folytatta Berki.

„Ebben azért volt pár szuri” – jegyezte meg a műsor egyik vendége, Ganxsta Zolee.

Demcsák ezután arra kérdezett rá, hogy miért nem hívja fel Berki az énekesnőt, és rendezi le vele. „Mit kellene lerendeznem vele? Ezt kellett volna neki tennie. Szerintem, ha neki volt velem problémája, fel tudott volna hívni, megtalálta volna a telefonszámom. Én nem szeretném felhívni” – tette hozzá.

Ez is a Bréking!-ben történt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top