nlc.hu
TV-sztárok

Szexpóz Gáspár Zsoltitól

Gáspár Zsolti „ikercsináló” szexpózt mutatott be a kamerák előtt

Egy kis ízelítőt tartott a Farm VIP Gazdája.

A Life TV Bréking! keddi adásában többek között azt a hírt kellett kommentálniuk a vendégeknek – Fésűs Nellynek, Gáspár Zsoltinak és Varga Viktornak –, miszerint „klónozással mentenék meg az állatokat a kihalástól a tudósok”. E téma kapcsán az emberi klónozás is szóba került a műsorvezetőkkel – Holdampf Lindával és Hajdu Steve-vel – való beszélgetés során. Ekkor Varga Viktor a következőt vetette fel: „Mi lenne, hogy ha inkább gyerekeket csinálnánk?”, mire Gáspár Zsolti elárulta, hogy neki nagyon jól megy az „ikergyártás”. Ezt amúgy mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ikergyerekei is vannak.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsoltinak nem véletlenül lettek ikrei (Forrás: Life TV / Bréking!)

„Egyszerre kettőt tudok csinálni, csak be kell állítani a pózokat” – mondta el a műsorban. Holdampf Lindának azonban voltak kétségei: „Szerinted ezen múlik?” – kérdezte a Vacsorakirályban is szereplő celebet. „Persze, mentem haza, kisfeleségemnek megmondtam, hogyan álljon” – bizonygatta Gáspár Zsolti, majd felállt a székről és be is mutatta a stúdióban az „ikercsináló” mozdulatot.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti egy kis ízelítőt mutatott az „ikercsináló” szexpózból (Forrás: Life TV / Bréking!)

„Kicsit több kell hozzá, de nem akarok mindent megmutatni, mert sok iker fog akkor születni” – jegyezte meg a Zsolti, majd rákérdezett Fésűs Nellynél, hogy a férjének, Vajtó Lajosnak is megmutassa-e a szexpózt, a színésznő azonban nem kért ebből: „Az ő szisztémájával semmi baj nincs” – árulta el a férjéről.

Kiemelt kép forrása: TV2

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top