nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti testőre

Gáspár Zsolti helyett a testőre kapta a késszúrást, védelmezőjét a Vacsorakirályban is megmutatta Győzike testvére

Fegyveres testőr védi Gáspár Zsolti családját.

Húsz éve már, hogy a Gáspár család szolgálatában áll Emil, a família testőre és mindenese, aki Gáspár Zsolti oldalán a LifeTV-n futó, ma esti Vacsorakirályban is feltűnik. Az elhivatott védelmezőről a Bors megtudta, hogy már gyerekkorukban védte a híres fivéreket, ha azok konfliktusba keveredtek.

Gáspár Zsolti és testőre, Emil

Gáspár Zsolti és testőre, Emil (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó)

Gáspár Zsolti

A pénteki Vacsorakirályban Gáspár Zsolti volt a házigazda, ő látta vendégül Sári Évit, Keleti Andreát, Szabó Dórát és Kefirt (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

„Egy iskolába jártam Győzővel. Már akkor sportoltam, edzettem, szép termetes voltam, és sokszor megvédtem, ha meg akarták verni” – árulta el Emil, akinek lőfegyvertartási és kardviselési engedélye is van. Később aztán Győző papa és a neje szolgálatába állt, ma pedig már leginkább Zsoltinak dolgozik. Nála alakítottak ki számára egy külön lakrészt, és a testőrködés mellett bármikor bármiben a showman rendelkezésére áll.

Gáspár Zsolti

Emil a Vacsorakirályban az ültetésben és a felszolgálásban is segített (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály)

Gáspár Zsolti testőre

Gáspár Zsolti testőre Keleti Andreának udvarolt a vacsoránál (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

Emil jelenlétére egyébként több meleg helyzetben is szükség volt a Gáspárok életében. Mint mondja, az egyik üzleti megbeszélésen egy konfliktus odáig fajult, hogy az egyik ember kést rántott, és Zsoltiba akarta szúrni, ám ő időben közbelépett, így az ő kezébe mélyedt bele a kés.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Olvass még a Vacsorakirályról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top