nlc.hu
Sztárok

Győzike és Cseke Katinka flörtje a Vacsorakirályban

Győzike Cseke Katinkának: „Odavagy értem, te őrült!” – a showman szerint a színésznő megállás nélkül flörtölt vele a Vacsorakirályban

Gáspár Győző szerint Cseke Katinka szerelmes belé.

A LifeTV kedd este adásba kerülő Vacsorakirály című műsorában Miskovits Marci látta vendégül a celebsereget: Cseke Katinkát, Farkas Timit, Mészáros Árpád Zsoltot és Gáspár Győzőt. A 25 éves műsorvezető-rapper vacsoramenüjével Cseke Katinka kétszer is leette magát, mire Győzike – aki vele szemben ült – jól beolvasott a színésznőnek.

Cseke katinka és Gáspár Győző a Vacsorakirályban

Gáspár Győző szerint a vele szemben ülő Cseke Katinka szándékosan csepegtette le magát a Vacsorakirályban – Fotó: nlc-montázs, képek forrása: Life TV / Vacsorakirály – videó

Nem hiszem el, hogy leettem magam!” – fakadt ki a sokat fogyó Cseke Katinka, erre a showman: „Azért, mert szeretsz engem. Most is engem lestél. Odavagy értem, te őrült! Mondd ki! Igen, töröld a melledet kicsim, töröld, (…) majd lefürdetlek, gyere be velem a fürdőszobába!” – invitálta. Győző és Katinka rapid randija azonban csak a konyháig jutott el.

Cseke Katinka és Gáspár Győző a Vacsorakirályban

Cseke Katinka leette magát kétszer is, Gáspár Győző egyből ugrott segíteni – Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó

Cseke Katinka és Gáspár Győző a Vacsorakirályban

Miskovits Marcinak kellett közbelépnie a csapnál – Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó

A kamerák előtt a 13 héten át diétázó showman elárulta, hogy mi is áll – szerinte – a háttérben. „A nézők nem tudják, Katinka szerelmes belém. Én ugyanezt viszonozom, és hát kellett egy kis csetepaté (utalva arra, hogy a hétfői adásban jól leteremtette és lepontozta a színésznőt a menüje miatt – szerk.), hogy erős legyen a kapcsolatunk” – magyarázta.  Győzike szerint valójában erre gondolt végig Cseke Katinka: „Most én lecsepegtetem magam, vedd észre, érted csinálom, te szőke kis roma fiú! Te kis kanca! Vedd észre, hogy érted csepegek”. Majd ezt fűzte hozzá a showman: „Észrevettem, és próbáltam kezelni”.

Olvass még a Vacsorakirályról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top