nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt és a Viszkis között dőlt el a Vacsoracsata

Osváth Zsolt: „Ez egy olyan főzőműsor, ahol nem a barátságokat pontozzuk”

Már a kezdetektől rivalizált egymással Osváth Zsolt és a Viszkisként elhíresült Ambrus Attila, végül Zsolt került ki győztesen.

Tizenkét éves korában tanult meg főzni, azóta pedig állandóan új dolgokkal kísérletezik a konyhában. A műsorvezetőként egyre sikeresebb Osváth Zsolt szerint, ha hozzá vendégek jönnek, nála mindig terülj-terülj asztalkám van. A Life TV Vacsorakirály című műsor második hetén ő vitte haza a trófeát, de szoros volt a verseny. 

Osváth Zsolt Ambrus Attilával, Bíró Icával, Szögeczki Ágival és Muri Enikővel volt a Vacsorakirályban

Osváth Zsolt Ambrus Attilával, Bíró Icával, Szögeczki Ágival és Muri Enikővel versenyzett a Vacsorakirályban

„Mivel kedvencem a kacsa, így nem volt kérdés, hogy mit készítek a társaimnak – mondja Zsolt. – Kacsaleves, hideg sárgadinnye krémleves mentás túrógombóccal, konfitált kacsa, és tejszínes-gombás tagliatelle rosé kacsamellel volt a menü. Nekem a főzés igazi kikapcsolódás, az a típus vagyok, aki állandóan ki akar találni valami újdonságot. Sokszor keverek össze például olyan összetevőket, amiket más sohasem, és a végén meglátom, hogy jól sikerült-e vagy sem. Tizenkét éves korom óta főzök, és azóta állandóan fejlesztem a főzőtudásomat. Állítólag jó vendéglátó vagyok, ha a barátaimat várom vacsorára, akár egy születésnapra, vagy karácsonykor, akkor nálam mindig terülj-terülj asztalkám van. Évekkel ezelőtt elhatároztam, ha lesz saját lakásom, és jó munkám, akkor sokszor csinálok majd baráti összejöveteleket. Ez így is történt, és örülök, hogy minden álmom megvalósult.”

Osváth Zsolt lett a Vacsorakirály győztese

Osváth Zsolt lett a Vacsorakirály győztese

Zsolt szeretett volna nyerni, ám nem mindenáron. „Ez egy olyan főzőműsor, ahol nem a barátságokat pontozzuk, hanem tényleg az étel minőségét, finomságát. Szerettem volna, ha a többiek nem azért adnak magas pontot nekem, mert jól érezték magukat, hanem azért, mert jól főztem. Mivel elég kritikus voltam a többiekkel, sokakat le is pontoztam, ezért kicsit féltem attól, mi lesz, ha én leszek a vendéglátó. De szerencsére minden fogás elnyerte a többiek tetszését. A végén Ambrus Attila és köztem holtverseny alakult ki, a műsorvezető, Sas Dani, aki egyben a Vacsorakirály szakértője is, mellettem tette le a voksát. Így lett enyém a trófea. Nagyon boldog voltam, bármikor megismételném az estét.”

Osváth Zsolt lett a Vacsorakirály második győztese

Osváth Zsolt lett a Vacsorakirály második győztese

A Vacsorakirály előző győztese: 

Fésűs Nelly lefőzött mindenkit a Vacsorakirályban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top