nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly a Vacsorakirály győztese

Fésűs Nelly: “Nem szoktam taktikázni soha, őszinte vagyok mindenkivel”

Véget ért az első hét, a Vacsorakirály legelső győztese egyértelműen Fésűs Nelly lett, aki büszke a győzelmére.

A színésznő nagyon szeret főzni, amikor ideje engedi, sok-sok finomsággal varázsolja el családját. Nem csoda, ha a Life TV Vacsorakirály című műsor első hetén ő vitte haza a trófeát.

„Hideg sárgadinnye krémlevest készítettem fél dinnyébe visszatálalva, ami az egyik specialitásom – mondta az nlc-nek Fésűs Nelly. – Nagyon jól éreztem magam a műsorban, és örülök, hogy újra kipróbálhattam magam egy főző versenyben. Fantasztikus volt a csapat, élmény volt a főzés minden perce.”

Sánta Laci, Fésűs Nelly, Balázs Andi, Lukács Miki és Bárdosi Sanyi a Vacsorakirályban

Sánta Laci, Fésűs Nelly, Balázs Andi, Lukács Miki és Bárdosi Sanyi a Vacsorakirályban

A korábban ismert hasonló műsorokhoz képest a Vacsorakirály újítása, hogy a sztárvendégek a házigazda szemébe mondják a véleményüket. Sánta Laci nem jött ki jól abból, amikor a saját pontrendszert tartva Bárdosi Sanyinak csak 3 pontot adott, mert ezzel magára haragította a versenytársát, aki alaposan lepontozta őt.

„Megmondom őszintén nem szoktam taktikázni soha, őszinte vagyok mindenkivel, ez a műsorban is látszott. Szerintem Balázs Andi vacsorája volt az etalon, neki öt pontot adtam, és mindenki mást hozzá hasonlítottam.”

Nelly nem véletlenül nyerte meg ezt a versenyt, ha van ideje, akkor szeret a konyhában tevékenykedni.

„Imádok főzni. A férjem szerint olyankor mindig egy flottára főzök. Képes vagyok többféle ételt elkészíteni, ahol tényleg jól lakhatna egy hadsereg is. Szeretem vendégül látni a barátaimat is, nemrég Détár Enciék, Ladinek Juditék és Szulák Andiék jöttek hozzánk, akkor grillpartit tartottunk, sztéket sütöttem, grillsajtokat, isteni finom volt.”

Fésűs Nelly a Vacsorakirály győztese

Fésűs Nelly a Vacsorakirály győztese

Ahogy az adásban is láttuk, Nelly nagyobbik lánya besegített a konyhai munkába, és ez nem csak a kameráknak szólt.

“Csenge is elkezdett érdeklődni a konyha iránt, hiszen már tizennyolc éves. Most már magától is a kezébe veszi a fakanalat. De nemcsak ő, hanem a kislányom, Elza is nagy segítség nekem, ha ebédet készítek, vagy ha édességet sütök. Bár csak olyan dolgokat engedek meg neki, amitől nem lehet baja. Nagyon féltem, nehogy megégesse magát, ezért a főzés része az rám marad. Ő inkább az előkészítésnél szokott segíteni nekem. Elza szeret például húst panírozni vagy tésztát gyúrni a saját kis asztalkáján.”

Fésűs Nelly nagylánya, Csenge

Fésűs Nelly nagylánya, Csenge a Vacsorakirályban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top