Sztárok

Détár Enikő és új párja boldogabb, mint valaha

Détár Enikő és nála tíz évvel fiatalabb párja egy vidéki szállodában romantikázott.

A hét elején egy noszvaji szállodában töltött pár napot Détár Enikő és szerelme, ezt a Bors fotósa meg is örökítette. Détár Enikő és Péter boldogabb, mint valaha. Ahogy azt már megírtuk, lelki társra találtak egymásban, bár megismerkedésük történetét még nem tették közkinccsé. Péter állítólag mindig csak ennyit mond az ismerőseinek arról, hogy hogyan találtak egymásra: “jókor voltunk jó helyen”.

A férfi idén vált el feleségétől, és azóta kíséri el Enikőt mindenhová, ahová csak teheti. Mivel felnőtteket tanít angolra, ezért nyáron rengeteg szabadideje van, így a színésznőt nem kell magára hagynia szinte egy pillanatra sem. 

Détár Enikő nemcsak az új szerelem miatt úszik a boldogságban, hanem egyelőre lekerült a válláról a Rékasi Károllyal közös ingatlan problémája is. Ugyanis a Telkiben álló családi házat sehogy sem sikerült eddig eladni, ám most akadt rá bérlő. A volt házaspár a befolyó összeget természetesen megfelezi, bár Rékasi Károly ezzel kapcsolatban nem adott információt, csak ennyit fűzött hozzá: “Semmiféleképpen nem gondolom, hogy bárkinek érdekes lehet, milyen ingatlanjaim és ingatlanügyeim vannak. Mindenkinek van micsodája, és foglalkozzon a saját micsodájával, ne a máséval.”

Détár Enikő és új párja boldogabb, mint valaha
Kép forrása: Borsonline.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top