nlc.hu
Sztárok

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a korkülönbségükről

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról: „Volt egy pont, ahol megpróbáltuk abbahagyni”

A 8 év korkülönbség ellenére a Barátok közt álompárjának a kapcsolata rácáfolt a kétkedőkre.

19 éve van együtt, és 17 éve házas Kinizsi Ottó és felesége, Deutsch Anita. Párkapcsolatukról és házasságukról beszéltek a Life TV Ébredj velünk című műsorában, valamint arról, hogy először milyen nehézségekkel járt elfogadtatni a környezetükkel a köztük lévő korkülönbséget.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita

A házaspárnak két lánya van – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Kinizsi Ottó bevallotta, hogy volt egy pont, amikor meg is próbálták abbahagyni kapcsolatukat, de aztán rájöttek, hogy sokkal erősebb ennél a köztük lévő kötelék. „Fél napig tartott, vagy egy napig. Volt egy pont, amikor az ember engedett a külső nyomásnak, a szülőknek, a világnak, mindenkinek, aki mindennél jobban tud mindent nálunk. És akkor azt mondtuk: jó, rendben van, biztos mi vagyunk a hülyék” – mesélte.

Deutsch Anita úgy véli, régebben jobban felkapták az emberek a korkülönbségre, ezért is kapott akkoriban ilyen publicitást a kapcsolatuk: „Azt gondolom, ma már, ha a nő 8 évvel idősebb, az semmi. Akkor az még durva volt. Arról nem beszélve, hogy minket a karaktereink alapján azonosítottak, és az Ottó egy 17 éves kamaszfiút játszott 21 évesen”. Ez pedig – a 46 éves színésznő véleménye szerint – nem segítette a kapcsolatuk elfogadtatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top