nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla akkor és most

Fotók a múltból: így festett karrierje elején Polyák Lilla

A 47 éves színésznő szinte alig változott a elmúlt két évtizedben! Ha nekünk nem hiszel, akkor győződj meg róla a saját szemeddel galériánkon keresztül.
Polyák Lilla

Polyák Lilla 1999-ben szerzett diplomát  a Színház- és Filmművészeti Főiskola prózai szakán, ám rendkívüli hangi adottságainak köszönhetően már pályája elejétől kezdve főképp zenés darabokban láthatta a közönség. Még színházi gyakorlata alatt, a Vígszínházban eljátszhatta Dorothyt az Óz, a csodák csodájában. A diploma megszerzése után külföldön kapott lehetőségeket, majd a 2001-2002-es évadban visszatért a hazai színpadokra: a Madách Színházban az Anna Karenina, míg a Operettszínházban az Elisabeth címszerepében bizonyított. Az elmúlt bő két évtizedben a legsikeresebb hazai musicalek főszerepeit alakította. Első férjével, Homonnay Zsolttal két közös lemezük jelent meg, később aztán szólódalokkal is jelentkezett, illetve számos musical hanganyagon is közreműködött, valamint mesék betétdalait is énekelte. Több televíziós produkcióban, egyebek között a Sztárban Sztár 4. évadában, a Mintaapák című sorozatban és a Csináljuk a Fesztivált című műsorban is láthattuk. 

A színésznő második férje, a színész és testépítő Gömöri András Máté oldalán maga is rákapott az egészséges életmódra. Erőemelő módszerekkel edz és 47 évesen élete talán legkiválóbb formájában van. Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott karrierje kezdetétől napjainkig. 

Polyák Lilla és Dolhai Attila
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top