nlc.hu
Sztárok

Külföldön élő magyar sztárok

Népszerű sztárok, akik elhagyták Magyarországot

A legtöbben nem titkolják, sokszor van honvágyuk, és amikor csak tehetik, hazalátogatnak.

Nem csak a hétköznapi embereket csábítja sokszor a külföldi élet gondolata. Jó pár olyan magyar sztár van, akik bár itthon is sikeresek voltak, mégis úgy döntöttek, elhagyják anyaországukat. 

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Fotó: Schumy Csaba

Polyák Lilla és Gömöri András Máté idén költöztek Kanadába. A döntés miatt mindketten felmondtak az Operettszínházban, emellett új szakmákat is szereztek: Máté edzői papírokat, Lilla pedig táplálkozási tanácsadói vizsgát tett. Lilla hosszú évek óta rendkívül sikeres színésznő, ám férje többre vágyott, mint pár szerepre a színpadon és úgy gondolta, erre külföldön több lehetősége van, felesége pedig természetesen támogatta őt.

Mind a ketten nagyon szeretjük a kihívásokat meg valami extrém sötétbe ugrási kényszerünk is van, nagyon sokszor. Amikor két dolog közül kell választanunk, akkor általában mindig a bizonytalanabb dolgot választjuk. Valamiért így vagyunk összerakva” – mondta a költözésről a színésznő. 

Gombos Edina és férje, Albertó 

Gombos Edina és férje

Fotó: Instagram

Gombos Edina és családja nyolc évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a tengerentúlra költöznek. Az egykori műsorvezető korábban arról mesélt, hogy egyáltalán nincs honvágya.

A motiváció tehát az én krízisem volt, huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem. Azt éreztem, nem tudok már hova fejlődni, amit akartam, azt elértem, így kell kiszállnom, amikor a csúcson vagyok, amikor jók a dolgok, nem pedig akkor, amikor ellenkező az irány és lefelé megy” – indokolta meg a költözést Edina, aki azt sem zárja ki, hogy a férjével a nyugdíjas éveikre visszaköltözzenek Magyarországra. 

Pintér Ada és családja

Pintér Ada és fiai

Fotó: Nagy Zoltán

Pintér Ada 3 évvel ezelőtt a párja miatt költözött ki Nürnbergbe, hogy ne kelljen távkapcsolatban élniük. Máté ugyanis az orvosi egyetem elvégzése után a szakvizsgájáig Németországban dolgozott és tanult. A szerelmesek 5 év után, 2020 augusztusában összeházasodtak, 2021 májusában pedig megszületett a kislányuk, Freya. Közös életüket tavaly nyár óta azonban már Magyarországon folytatják.

Az, hogy hazaköltözünk Magyarországra, Mátéval közös döntés volt. Mindketten tudtuk, hogy ez pár éven belül megtörténik – mesélte tavaly Ada, aki arról is beszélt, milyen volt a németországi élet. – Egyáltalán nem éltem meg nehezen. Tök jó, amikor kimész egy olyan helyre, ahol mindegy, hogy mit veszel fel, mindegy, hogy nézel ki. Az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy te ki vagy, mi vagy, mit csinálsz, hogy nézel ki, hanem pont mindenki a saját dolgával foglalkozik.” 

Horváth Éva és párja, Gábor

Horváth Éva

Fotó: Instagram

Horváth Éva és Gábor 2022. január végén Balira költöztek a gyermekeikkel együtt. Az egykori modell rendszeresen jár haza és van, hogy több hónapot is itthon töltenek.

Sokszor jártunk már Balin korábban és imádjuk. De a legtöbbször olyan helyre mentünk, ami a dzsungelben van, oda viszont nem szívesen költöztünk volna. Kristófot tartottuk szem előtt, szerettünk volna egy jó óvodát neki, és arra törekedtünk, hogy mindenképpen tengerparti helyen legyen az otthonunk, hogy tudjon szörfözni tanulni – nyilatkozta a kiköltözés után Éva, aki pár hónapja az nlc-nek elmondta, milyen új tudást sajátított el Balin. – A jógát. Ezt az irányt szeretném minél jobban megtanulni, elsajátítani, tovább fejleszteni. Kint különböző workshopokra iratkoztam be. Egyébként ezeket az új tudásokat már hasznosítottam a korábbi jógatáboromban. A résztvevők imádták az általunk készített arcpakolásokat, alapanyagokat, ami nem csoda, hiszen ezek mind természetes összetevőkből vannak. Az astanga jóga alapjait is elsajátítottam, de biztosan sok dolog van még, amiben fejlődhetek. Nyilván az embernek egyszer elérkezik az életében egy olyan szakasz, amikor újra fejlesztenie kell magát. Úgy gondolom, én most tartok itt. Mentális, lelki fejlődésre gondolok. Erre fókuszálok a közeljövőben. Egy-két hónapra Bali tényleg a feltöltődésről szól, de aztán meg kell találnod az utadat.

Mihalik Enikő és Palvin Barbi

A két világhírű modellt természetesen a munkája szólította külföldre. Enikő több mint 16 éve él az Egyesül Államokban. Kislánya, lassan két éves lesz, tavaly pedig arról beszélt, úgy érzi, őt éven belül szeretné a családjával elhagyni New York-ot. 

Mihalik Enikő

Fotó: Instagram

Barbi szintén hosszú ideje él Amerikában, és bár hazánk egyik legnépszerűbb szupermodellje, nem felejtette el a gyökereit. Idén nyáron Magyarországon, szülei ceglédberceli birtokán házasodott össze szerelmével, Dylan Sprouse amerikai színésszel, majd vissza is tértek Kaliforniában, ahol egy hatalmas buli keretein belül másodjára is szeretnék kimondani a boldogító igent. 

Palvin Barbi

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top