nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina az amerikai húsvétról is mesélt

Nincs honvágya Gombos Edinának

Jó döntésnek tartja, hogy feladták korábbi életüket.

Gombos Edina és férje, Albertó már hét éve az Egyesült Államokban él, most elmesélték, hogyan néz ki a tengerentúlon a húsvét, és arról is beszélt, nincs honvágya. 

Gombos Edina

Gombos Edina és férje, Albertó (Fotó: Instagram)

Az itthonival ellentétben ott nem négy, csupán egynapos a húsvét, mesélte a Meglepetés magazinnak az egykori műsorvezető. Mivel az amerikaiak a locsolkodást nem tartják, ezért csak vasárnap gyűlnek össze húsvétozni. Edináék viszont akkor sem hagyják ki a közös tojásfestést, sőt a tojáskeresés a kertben sem marad el. Habár a magyar hagyományokat a mai napig tartják, és a gyerekekkel is igyekeznek otthon az anyanyelvükön beszélni, hogy ne felejtsék el, Edina elmondta, nincsen honvágya. 

„Épületekhez, utcákhoz, városokhoz nem kötődöm. Ha valami hiányzik, akkor az az otthon maradt családom, hogy mondjuk leüljek a szüleimmel beszélgetni a barackfa alá, belekóstoljak apukám pálinkájába és anyukám házi sütijébe. Bográcsozzunk, szalonnát süssünk, együtt nevessünk. Édesanyám karácsonykor meglátogatott minket, és a gyerekek is nagyon örültek, hogy pár hétig velünk lakott” –mesélte Edina, aki azt sem zárja ki, hogy a férjével a nyugdíjas éveikre visszaköltözzenek Magyarországra. Hozzátette: „Nem hiányzik, hogy újra szem előtt legyek, mint amikor otthon a médiában dolgoztam. Élvezem a gyönyörű trópusi környezetet, és azt, hogy kisvárosi családként élünk, nyugodt körülmények között. Fürdünk az óceánban, naplementét nézünk az Everglades Nemzeti Parkban, grillezünk a kertünkben, ami egy tóra néz. Ez az, ami igazán feltölt. Nem vágyunk hatalmas dolgokra, csak boldogok akarunk lenni. Ez sikerült, de sok áldozatot hoztunk érte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top