nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik külföldön találják meg a számításaikat

Csillagjegyek, akik külföldön találják meg a számításaikat

A következő csillagjegyek ha egyszer belevágnak a költözésbe, rájöhetnek, hogy jól döntöttek: rájuk külföldön vár a kiteljesedés.

Mindig arról ábrándozol, hogy külföldön próbálnál szerencsét? Imádsz új helyre utazni, idegen kultúrákat megismerni? Akkor elég valószínű, hogy megállnád a helyed távol Magyarországtól. Ha az alábbi csillagjegyek egyikébe tartozol, akkor pedig annak az esélye, hogy megtaláld kint a számításaidat, kifejezetten nagy.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet a Merkúr uralja, emiatt pedig természetesen kíváncsi és alkalmazkodó zodiákusról van szó. Ha ebben a jegyben születtél, kivirágzol az új kihívásokban és kifejezetten jól kezeled, sőt éltet a változás. Ezért nem véletlenül vonzanak az idegen országok. A tudásszomjad és a színes tapasztalatok motiválnak arra, hogy külföldön telepedj le. A remek nyelvérzéked pedig garantálja, hogy bárhol megtaláld a helyed.

Oroszlán

Az Oroszlán számára általában a lehengerlő karizmája nyitja meg a kapukat a nemzetközi lehetőségek felé. Olyan kozmopolita helyen szeretnél élni, ahol érvényesíteni tudod a tehetséged, és közelebb kerülsz a sikerhez. Egy idegen városban megtalálhatod azt a csillogást és presztízst, amire igazán vágysz.

Emily Párizsban

Fotó: Netflix

Mérleg

Mérlegként a diplomáciai készséged és a harmóniára törekvésed ideális jelöltté tesz egy nemzetközi karrier megvalósításához. Könnyedén megtalálhatod a számításod, ha a diplomácia, nemzetközi kapcsolatok vagy valamilyen kulturális csereprogramban próbálsz meg érvényesülni. Nagyon jól tudsz kapcsolatokat építeni, ezért nem fenyeget az a veszély, hogy elveszettnek éreznéd magad egy idegen országban.

Vízöntő

Az újító gondolkodásod, és az a különleges, nem megszokott perspektíva, ahogy az élethez hozzáállsz hajt téged arra, hogy külföldön akarj érvényesülni. Olyan helyre vágysz, ahol változást érhetsz el. Csatlakozz humanitárius ügyekhez, vagy csapj le olyan innovatív projektek lehetőségére a munkában, amik más országokba visznek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top