nlc.hu
Család

Mihalik Enikő öt éven belül elhagyná New Yorkot

Mihalik Enikő öt éven belül elhagyná New Yorkot

Mihelyt megérkezik a zöldkártyája akár több hónapra is Magyarországra jönne családjával a szupermodell.

Mihalik Enikő kislánya, Eva Rose lassan egy éves lesz, a szupermodell az RTL.hu-nak New Yorkból jelentkezett be, hogy meséljen a terveiről. Többek közt arról számolt be, hogy bár most még teljesen az anyaság tölti ki a napjait, lassan szeretne visszatérni a munkába. Elképzelhető, hogy erre akár már nyáron sor kerül és a terv az, hogy azokon a napokon, amikor dolgozik majd férje, illetve a család dadusa vigyáz a lányára.

A közeljövőben meglátogatják Enikőt a szülei az Egyesült Államokban, de később a szupermodell szeretne családostól, akár több hónapra is Magyarországra utazni. Ezzel azonban még várnia kell, mert egyelőre még nem érkezett meg a zöldkártyája. 

Mihalik Enikő

(Fotó: RTL.hu)

A szupermodell beszélt arról is, hogy New York a kislánya érkezése előtt sokkal élhetőbbnek tűnt számára. Most viszont úgy érzi, hogy nem szeretné a gyerekét piszkos utcákon, szemétbűzben sétáltatni. Éppen ezért az a párjával az ötéves tervük az, hogy elhagyják a nyüzsgő nagyvárost és beköltöznek egy kertes házba.

A modell a közösségi médiában igen gyakran osztja meg gondolatait különböző témákban, köztük az anyaságról követőivel. Legutóbb márciusban posztolt bűbájos közös képet kislányával Instagram oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top