nlc.hu
Életmód

Pintér Adrienn először adott interjút itthon

Ada a külföldi életről: „Egyáltalán nem éltem meg nehezen”

Vannak dolgok, amik gyökeresen megváltoztatták Ada gondolkodását Németországban.

Pintér Adrienn Ada és családja három éve költöztek Németországba, bár már akkor is tudták, hogy ez nem örökre szól. Nem olyan régen úgy döntöttek, hazaköltöznek. Első interjúját az RTL Klub Reggeliben adta, ahol mesélt a terveiről, és arról, miben volt más a külföldi élet. 

Pintér Ada

Pintér Ada a Reggeliben

„Tervek azok mindig vannak, aztán vannak dolgok, amik maguktól jönnek, majd valami lesz a végén. Most kemény egy hete vagyunk itthon, tehát konkrét még nincs. Vannak, amik alakulóban vannak. Az egyik tervem, hogy amik a weboldalamon vannak, ne csak online legyenek, hanem átvinni a valóságba. Arra is van terv, hogy az edzéseket személyesen, ugyanezeket a beszélgetéseket workshopok formájában lehessen megcsinálni, ezekkel a szakértőkkel találkozni” – mondta a korábbi műsorvezető, majd arra is kitért, mennyire élte meg nehezen a kezdeti időszakot Németországban.

„Egyáltalán nem éltem meg nehezen. Tök jó, amikor kimész egy olyan helyre, ahol mindegy, hogy mit veszel fel, mindegy, hogy nézel ki. Az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy te ki vagy, mi vagy, mit csinálsz, hogy nézel ki, hanem pont mindenki a saját dolgával foglalkozik” – majd hozzátette, most, hogy itthon van, sem érdekli már, hogy ki, mit gondol róla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top