nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs párkapcsolata

Egyre mélyebb Kovács Patrícia és 15 évvel fiatalabb párja, Medveczky Balázs szerelme

Több mint egy éve vannak együtt.

Egy tavaly májusi tandemugrás adta meg a kezdőlökést, hogy az akkor már több hónapja egymást szerető művészpár a nyilvánosság előtt is számot adjon kapcsolatáról. Az élet a Vígszínház színészeit igazolta: Kovács Patrícia és a nála 15 évvel fiatalabb Medveczky Balázs boldogabbak már nem is lehetnének egymás oldalán. Az új évet és szerelmüket Bécsben ünnepelték, kapcsolatuk pedig már egy éve töretlen – írja a Story magazin.

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs

Medveczky Balázs az első férfi, akit Kovács Patrícia a válása óta felvállal a nyilvánosság előtt – Fotók: (b): Sajtóklub // (j): MTI/Bruzák Noémi

Nagyon mélyről és nagyon sok rossz után, nagyjából 2022 őszén vált a Patríciát jól ismerők előtt egyre egyértelműbbé, hogy a színésznő életében kezdenek végre újra a helyére rendeződni a dolgok. Szakmai sikerei addig is szép számmal adódtak, ám a magánéleti történések hatására megint áradt belőle az őt korábban is annyira jellemző derű.

A 45 éves színésznő életében a hetes szám mindig is vízválasztó jelentőséggel bírt. Ennyi évet élt együtt Anger Zsolttal, majd Gusztos Péterrel való házassága is 7 évig tartott. De 7 év telt el azóta is, hogy a nyilvánosság előtt ismét felvállaljon egy szerelmet.

Akik ismerik őket, azok szerint tökéletesen kiegészítik egymást. Medveczky Balázs az a típusú férfi, aki Kovács Patríciához való. A 30 éves színész olyan híres felmenőkkel büszkélkedhet, mint a Magyar Rádió gyermekkórusát alapító nagyszülei és méltán elismert karmester szülei. Ő maga táncolni és dobolni is tanult (16 éves korában hagyta ott a balettintézetet), és egyre nagyobb szenvedélye a művészetek mellett a gasztronómia.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

Story magazin

 

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top