nlc.hu
Sztárok

Stohl András a babáról

Stohl András a babáról: „Hatalmas öröm volt, hogy ilyen szeretettel fogadta a család”

Stohl András és felesége csütörtökön jelentették be, hogy babát várnak, a Mokkában pedig a részletekről is mesélt.

Stohl András és felesége, Vica tegnap megosztották a nyilvánossággal, hogy úton van első közös gyermekük. A fotónál csupán egy mondatot írt, a ma reggeli Mokkában viszont több részletet is megosztott.

Vica elmesélte, hogyan közölte a férjével, hogy babát várnak. „Csináltam egy tesztet és nagy örömmel láttam, hogy pozitív. Csináltam még hármat, hogy biztos legyek benne. Este jött haza András egy előadás után, lefeküdtünk az ágyba, én már előkészítettem a tesztet a párna alá. Megpuszilt, én pedig elővettem és megmutattam neki. Először nem tudta, hogy mi az, majd amikor realizálta, a nyakamba ugrott és mondta: kisbabánk lesz” – számolt be az örömteli pillanatról a színész felesége, aki elárulta, tervezték a babát, sőt, azt is szerették volna, ha nyári gyerek lesz.

„Nyári baba lesz. Minden ünnep télen van az életünkben és én utáltam, hogy soha nem tudtam elmenni a barátnőimmel sehova, akinek meg nyáron volt, mindig jó bulikat tartott. A mi gyerekünk is ki tudja majd ezt élni egész életében.”

stohl andrás

Stohl András és felesége gyereket várnak (Fotó: Smagpictures)

Stohl Andrásék arról is beszéltek, hogy miként fogadta a család a jó hírt. „Rebusnak mondtuk el először, eléggé meghatódott. Lucusnak másodjára, de ő már szinte tudta, ő is nagyon boldog volt. (…) Hatalmas öröm volt, hogy ilyen szeretettel fogadta a család. Számomra kiemelten fontos volt, hogy mit mondanak. Tudtuk, hogy a nagyok jól fogadják, hiszen felnőtt emberekről van szó, de kérdés volt, hogy a kicsik mit szólnak hozzá. Franciska is iszonyú édes volt, de a kis Bandi volt a kérdés, hiszen még csak hétéves. (…) Őt odahívtuk az asztalhoz, de azt hitte, hogy valami rosszat csinált és már görbült a szája lefelé. Mondtuk neki, hogy mi a helyzet, de csak lassan esett le neki. Nagyon örült végül, és elmondta, szeretné, ha fiú lenne és focizhatnának együtt” – árulta el a színész, akinek a felesége jól éli meg a terhességet, nem gyötri rosszullét. 

„Tényleg azt tudnám mondani, hogy áldott állapot. Ha nem tudnám, hogy állapotos vagyok… Semmilyen jele nincsen. (…) Van 3-4 applikáció, amelyek naponta értesítenek, hogy hol tart a baba. Régóta van két kicsi az életemben, akiken tudom az anyai energiáimat gyakorolni. Az én családomban is sok kicsi gyerek van, úgyhogy nem lesz annyira nehéz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top