Sztárok

Kabát Peti választ adott a házassággal kapcsolatos kérdésre

Kabát Peti és Róka Adrienne régóta jegyben járnak, most pedig már az esküvő is közeleg...

Kabát Peti és Róka Adrienne kapcsolata megingathatatlan – bár az egykori focistának voltak csajozós próbálkozásai a dzsungelben, ami nem tetszett a menyasszonyának, még mindig együtt vannak, és jó a kapcsolatuk. Évek óta jegyben járnak, a 10. esztendőt tapossák együtt, éppen ezért sokszor téma a házasság és a gyerek, eddig azonban egyikre sem került sor. Elmondásuk szerint jelenleg nincs ezekre idejük. 

„Most már nem ígérek semmit, 5 éven belül meg fogjuk tartani” – mondta Kabát Peti az NLCafe.hu-nak, mire Adri viccesen megjegyezte, hogy akkor most menjen el mellőle… 

Remélem, hogy jövőre sikerül összehozni. Mindenféleképpen nyáron szeretném, jó időben. Először el kéne kezdeni a szervezést és az előkészületeket, ami azért nem könnyű

– mondta az egykori focista, majd a menyasszonya is elárulta a véleményét. „Attól tartok, hogy Peti semmit nem fog csinálni… Gondolom, a vendéglistában azért beleszól majd.” 

Kabát Péter és menyasszonya, Róka Adrienne (Fotó: Vadnai Szabolcs – NLCafe.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top