nlc.hu
Sztárok

Kabát Péter párjának elege lett a közösségi médiából:

Kabát Péter párja, Adri: „Egy ismerősöm csak azért akart találkozni, hogy közös fotókat készíthessen és kitehesse az oldalára”

Róka Adrienne egy időre félretette a közösségi médiát.

Kabát Péter menyasszonya nagyon népszerű a közösségi médiában, több mint 300 ezren követik a mindennapjait. Sokáig nagyon aktív volt az oldalán, a szponzorált posztok mellett az utazásaikról, magánéletükről is megosztott képeket, ám március óta egyáltalán nem tett közzé új tartalmat – ennek okát a Borsnak magyarázta Róka Adrienne.

róka adri kabát peti

Róka Adri és Kabát Peti (Fotó: Smagpictures)

„Egyszerűen besokalltam. Annyira a mindennapjaim részévé vált a szereplés, hogy bárhova mentem, azon gondolkodtam, hogyan, milyen pózban, miről lőhetnék egy izgalmas fotót. Emiatt nem tudtam élvezni, megélni az adott pillanatot. Ha valaki profi módon szeretné Insta-tartalmakkal bevonzani a követőit, akkor abba rengeteg energiát kell fektetni. Én pedig sokat stresszeltem magam amiatt, hogy esetleg egy bejegyzésemet nem kedvelik annyian. Folyton azon járt az agyam, hogyan csinálhatnám még jobban. Mióta felhagytam ezzel, sokkal felszabadultabbnak érzem magam” – mondta a lapnak a nemrég plasztikáztató Adri, akit még az sem érdekel, hogy milliós bevételtől esett el emiatt. Sőt, azt is megosztotta a lappal, hogy volt olyan ismerőse, aki csak azért akart találkozni vele, hogy egy közös fotót posztolhasson a saját oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top