Sztárok

Róka Adri és Kabát Peti dubaji esküvője csak álom marad, legalábbis egyelőre

Régóta tervezgeti Róka Adri az esküvőjét, de úgy tűnik, egyelőre nem jön össze a nagy nap. Pedig úgy tűnik, Kabát Peti is szeretné.

A Konyhafőnök VIP közös főzésén is kiderült: Róka Adri nagyon vágyik már az esküvőre. Állítólag most Peti azzal viccelt, hogy akkor elveszi, ha megtanul főzi, ezért is vetette bele magát a versenybe ilyen elánnal az egykori modell. 

Már öt éve eljegyzett, kilenc éve vagyunk együtt, december 24-én van az évfordulónk” – mesélte Adri, és meglepetésére Kabát Peti is jól tudta ezeket a dátumokat. 

Bár a focista a tőle megszokott humorral kezeli a témát, azért azt már elárulta korábban, hogy ő is tervezgeti a nagy napot. Mivel mindketten imádják Dubajt, ezért olyan gyakran utaznak oda, amilyen gyakran tehetik, és értelemszerűen az is felmerült bennük, hogy oda szervezik az esküvőjüket is.

„Tudom, hogy Adri álma egy dubaji esküvő, és tetszett az ötlet, de igazából mind a ketten nagy lagzit akarunk, azt pedig már nehéz lenne összehozni” – mesélte nekünk Kabát Peti még nyáron, aki elárulta, hogy inkább egy fővároshoz közeli helyet akarnak, hogy minél többen legyenek, és a bulit még évekig emlegessék ők is és a vendégek is. 

„Remélem, hogy jövőre sikerül összehozni. Mindenféleképpen nyáron szeretném, jó időben. Először el kéne kezdeni a szervezést és az előkészületeket, ami azért nem könnyű” – mondta Peti az nlc-nek. 

Kabát Peti és Róka Adri (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top