Sztárok

Sebestyén Balázs párkapcsolati válsága sem titok

Bármiről kérdezhette Sebestyén Balázst Kasza Tibor, a rádiós őszintén válaszolt. A párkapcsolati válsága éppen úgy szóba került, mint az, hogy Balázs fegyverrel védené a családját.

Sebestyén Balázs fogadásból szállt be Kasza Tibor kocsijába, és megígérte, hogy nem kerüli ki a kérdéseket. A Kasza taxiban szóba került a rádiós magánélete, az viszont meglepetés volt, amikor az apaság kapcsán a párkapcsolati válságról kezdett beszélni Sebestyén Balázs

“Az első gyerekünk valahogy úgy döntött, hogy leszületik hozzánk, megérkezik. Akkor pont egy ilyen nehéz időszakban volt a kapcsolatunk, és akkor egyszer csak Viki mondta, hogy terhes. Mondtam, hogy vágjunk bele, csináljuk. De nem tudom, hogy egy palinak van-e olyan, hogy ő most nagyon akar gyereket. Nem tudtam milyen, de lesz egyszer csak az életedben valaki, aki fontosabb önmagadnál.”

Sebestyén Balázs párkapcsolati válsága sem titok

Sebestyén Balázs és Horváth Viktória az elmúlt években nem sokat árult el a párkapcsolatáról, néha a Morning Show adásaiból lehetett tudni, hogyan is él a pár. Most viszont még arról is beszélt a rádiós, mennyire félti a családját. “Szent meggyőződésem, kell hogy valami legyen a kezedben, ha bejönnek a lakásba, régen kobra volt az ágy mellett, próbálgattam egy viperát, csak a kicsi mindig megtalálta és akkor Viki erről letiltott. El akartam végezni egy tanfolyamot, hogy tarthassak otthon fegyvert, de Viki lebeszélt róla.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top