nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs a házasságáról

Megszólalt a házasságáról Sebestyén Balázs: „Ez most egy nehéz időszak nekünk”

Nagy feladat hárul most a műsorvezető feleségére.

Sebestyén Balázs éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! reality-t forgatja Kolumbiában, emiatt hetekig távol kell lennie két gyermekétől és a feleségétől. A műsorvezető Kolumbiából adott interjút a Story magazinnak, amelyben többek között arról is vallott, hogyan éli meg szerettei hiányát, valamint a családja az ő távollétét. Balázs nem titkolja, nehéz időszak ez számukra, feleségének, Vikinek azonban nagyon hálás.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs 2009-ben vette feleségül Vikit (Fotó: Sajtóklub)

„Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk” – árulta el a műsorvezető, hozzátéve: igyekszik jó apukájuk lenni a gyerekeinek.

Odahaza, a reggeli rádióműsor után már 10 órától szabad, így ő viheti edzésre a fiait, valamint este is velük lehet. „Mindketten nagyon közel állnak hozzám. Próbálok nekik mindent megadni érzelmileg és értelmileg is” – vallotta be Sebestyén Balázs.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top