nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs véleménye a könyvéről

Sebestyén Balázs a saját könyvéről: „Ez egy kalap sz@r”

Odavannak a műsorvezető irományáért a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői, kézről kézre jár a kötet a táborban. Ezt még a szerző is furcsállja.

Miután a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői – a legutóbbi adásban – kielemezték Tallós Rita kiborulása után a színésznő és Lengyel Feri kibékülését, Vadon Jani előkapta Sebestyén Balázs régi könyvét (Szigorúan bizalmas c.) és felolvasott belőle pár sort. Erre pedig nem maradhatott el Balázs reakciója sem, aki nem bánt kesztyűs kézzel a saját irományával kapcsolatban.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs és Vadon Jani a kolumbiai dzsungelben – Fotó: Sajtóklub

Ezt írtad: ‘Sok vad csatát kellett megvívnom és százszor többet megnéznem, hogy végre felhagyjak a leláncolgatással‘” – idézett a könyvből Vadon Jani. Balázs pedig elárulta, hogyan került a könyve a dzsungelbe. “Csak, hogy büszkélkedjek egy kicsit: ez könyv Bibliaként jár körbe a táborlakóknál” – mondta el.

Jani pontosította: “Eredetileg gyújtósnak küldtük be, de hát így alakult, elkezdték olvasgatni a táborlakók, és egyre több buta tekintet van ebből kifolyólag“.

Balázs ezt követően minősítette is a 2008-ban kiadott irományát: “Pedig ha teljesen őszintén megmondom, ez egy akkora egy kalap szar, de valami miatt mégis szeretik“. Az ingerszegény környezettel magyarázta, hogy miért olvasgatják a könyvét a táborlakók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top