nlc.hu
Egészség

Celeb vagyok, ments ki innen!: Tallós Ritát küldenék haza

Tallós Rita sírva fogadta a celebtársai döntését: „Kaptam egy baromi nagy pofont”

Kiborult a 61 éves színésznő.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában a celebek szavazást tartottak a táborban, ahol mindenki elmondhatta a véleményét a másikról. A legtöbb szavazatot Tallós Rita kapta, akinek a legnagyobb pofont Lengyel Feri szavazata jelentette, mivel egykor egy főiskolára is jártak.

Tallós Rita

Tallós Rita a tapasztaltságot, az emberismeretet, a tudatosságot és a határozottságot tartja az erősségeinek – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Azt gondolom, hogy nehezen értjük meg egymást, bár legrégebb óta őt ismerem. Én a Ritára tenném a csillagomat” – indokolta döntését Lengyel Feri.

Rita Curtistől is begyűjtött egy szavazatot, mondván szerinte a színésznő nem érzi jól magát a dzsungelben, majd Mercitől és Varga Ádámtól is kapott egy-egy voksot, így összesen négyet gyűjtött be. A Janicsák Vecával összeugró színésznő sírva fogadta a dzsungellakók döntését.

Emocionális ember vagyok, amit majd most igyekszem még jobban visszafogni, de hát én az vagyok, aki vagyok. Amikor a Feritől megkaptam a csillagot, azt hiszem, az volt a gyomros, mert a fiatalságunk, a 35 év akárhogy nem volt igazából kapcsolatunk egymással, valahogy úgy ki lett törölve. Kaptam egy baromi nagy pofont, és az, ami úgy gondoltam, hogy összetart minket, azt egy tollvonással vagy egy pöcköléssel eltüntették. Az ember tudomásul veszi ezeket, és nem igaz, hogy nem esik rosszul, mert nem lehet olyan idősnek lenni, hogy ezek ne essenek rosszul” – vallotta be a könnyek között a kamerák előtt. 

Tallós Rita egyébként az elutazás előtt arról vallott, hogy azt akarja bebizonyítani, hogy a kor a dzsungelben sem lehet akadály, ugyanis hisz abban, hogy 50 vagy 60 éves kor felett is van élet és nagyon sok dologra képesek az idősebb nők is. A 61 éves színésznő azt is elárulta, hogy a dzsungel kihívásaira a férje tréningelte őt, testileg és lelkileg egyaránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top