nlc.hu
Sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen!: Janicsák Veca és Tallós Rita vitája

Egymásnak feszült Janicsák Veca és Tallós Rita a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben

Megvolt a valóságshow első komolyabb összezördülése.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában a sikertelen Kincskeresés komoly feszültséget okozott Janicsák Veca és Lengyel Feri között. A táborban pedig a vita folytatódott, amibe Tallós Rita is beszállt.

Janicsák Veca

Janicsák Veca és Tallós Rita a kolumbiai dzsungelben – Fotó: Sajtóklub

Veca és Feri összefeszültek a játék közben, amit – a táborba való visszaérkezésük után – Rita sem tudott szó nélkül hagyni. Az énekesnő gyorsan dühbe gurult, mivel egyáltalán nem értette, hogy Rita miért avatkozik közbe a konfliktusukba. Végül rászólt a színésznőre: „Hagyj, kérlek!”

Az énekesnő a kamerák előtt vallott az összezördülésükről. „Az, hogy a Rita hogy került ebbe a konfliktusba, azt egyáltalán nem értem. Senki sem értette, talán. Én nagyon nem bírom már a feszültséget. Tényleg azt érzem, hogy az életemnek ezen a szakaszán már túl vagyok és ezt magam mögött kell tudni hagyni, és ilyenkor inkább be kell nyelni ezt és akár megtenni egy lépést a másik ember felé. Én ezt meg is tettem” – mondta el Veca, aki végül odament Ferihez, hogy négyszemközt tisztázzák a nézeteltérésüket. Ez sikerült is: puszival és ölelkezéssel tettek pontot a vitájuk végére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top