nlc.hu
Sztárok

Tallós Rita a Celeb vagyok, ments ki innen!-ről

Celeb vagyok, ments ki innen!: Tallós Rita szerint hamarosan felszínre törnek az indulatok a dzsungelben

Szerinte egyre több konfliktus lesz a játékban.

Tallós Rita távozott először a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból. A 61 éves színésznő felkészülten érkezett a dzsungelbe és nagyon bánja, hogy kevés játékban tudott részt venni. Emellett arról is megvan a véleménye, szerinte kik lehetnek azok, akik megnyerhetik a realityt. 

Tallós Rita

Tallós Rita (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

„Bármelyik játékban szívesen szerepeltem volna. És igazából ez a nagy fájdalmam, hogy nem játszottam eleget, a nézők nem küldtek a próbákra – mondta az rtl.hu-nak a színésznő. – Lehet, hogy azok nyernek, akik kameraérzékenyek, és mindent megtesznek majd, hogy aktívak legyenek, de az is lehet, hogy éppen őket fogják kiszavazni a nézők. Curtis egy nagyon laza művészember, szerintem nála is lesz olyan, hogy elveszíti a türelmét.  Ahogy másoknál is, mert egyre kevesebb embert kell majd elviselni, de belőlük egyre többet. Hiába tervezi meg az ember, hogyan fog viselkedni. Meg hát vannak feladatok a táboron belül is, amiket meg kell csinálni, nincs mese. Ahogy egyre kevesebben lesznek, egyre több minden derül ki a másikról.” 

Rita hozzátette, Diának és Fecónak van esélye a győzelemre, mert nekik jó a természetük: „A többieknek is szorítok, mindenki mutatott már magából valamit. De az biztos, sajnos, hogy ez a nagy szeretet már lehet, hogy nem tart sokáig, lesznek változások.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top