nlc.hu
Trend

Beszólt Sebestyén Balázs Kabát Petinek

Sebestyén Balázs Kabát Petinek: „Szerintem az egész karriered viszonylag könnyen felejthető”

Kvízkérdéseket kaptak egymásról a Nyerő Páros házigazdái. Kiderült, melyikük ismeri jobban a másikat.

Próbára tették a szeptember 19-én új évaddal induló Nyerő Páros műsorvezetőjét és játékmesterét. A sztárpárshow házigazdái nem fogták vissza magukat a kvíz során, sőt szívatásokban sem volt hiány. 

Sebestyén Balázs és Kabát Peti

Kabát Peti és Sebestyén Balázs, a Nyerő Páros házigazdái – Fotó: Sajtószoba

Sorolj fel 3 klubot, amiben focizott Kabát!” – hangzott az egyik feladvány a műsorvezetőnek. “Fociztál ugye az UTE-ban, az hozzád köthető. De, még?” – akadt ki Sebestyén Balázs.

Nem tudsz többet? Most kamuzol!” – támadta le Kabát, aki nem akarta elhinni, hogy Balázs egyszerűen nincs képben a sportolói pályafutásával.

De hol nevelkedtem?” – próbált neki segíteni az exfocista, hozzátéve: “Ez egyébként kellemetlen. Szarul esik, de feldolgozom“.

Közben a műsorvezető bedobott egy tippet: “Eindhoven“, de mint kiderült, ott Dzsudzsák játszott, nem pedig Kabát.

Denizlispor és Göztepe, de ezt úgyse tudtad volna” – mondta el a megfejtést Kabát, mire Balázs: “De ezt ki tudja Peti? Ki emlékszik erre?“. Az exfocista azonban folytatta még beszámolóját a sportkarrierjéről: “De a Honvédban nevelkedtem, a Vasasban pedig gólkirály voltam.”

Sebestyén minderre így reagált: “Szerintem az egész karriered viszonylag könnyen felejthető“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top