nlc.hu
Trend

Sebestyén Viki ruhamárkája

Elindult Sebestyén Balázs feleségének a ruhamárkája, borsos áron kínálja a ruháit

A ruhadarabok már elérhetőek a webshopon.
Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs felesége a napokban nagy bejelentést tett a közösségi oldalán: barátnőjével egy új ruhamárkát indítanak útjára, melynek darabjait ők maguk tervezték. A Blikk most arról számolt be, hogy már elindult a projekt, a ruhadarabok már megvásárolhatóak, ám a különleges darabokért nem kevés összeget kérnek.

Az online webshopba már felkerültek a Sebestyén Viki és barátnője által tervezett ruhák. A Koi’s Fashion néven futó ruhamárkátk így foglalták össze: “Hiszünk az áramlásban”.

Az újdonsült divattervezők webshopja jelenleg nyári ruhadarabokat kínál, a kollekció főleg lenge szabású, női ruhákból áll. Mint a Blikk megjegyzi, rendesen megkérik az árát: a legolcsóbb ruhadarab 46 900 forintba kerül, néhányé pedig már a 70 ezer forintot is eléri.

Legutóbb Tóth Andi indított saját ruhamárkát. “Úgy gondolom, hogy van stílusom, szeretek összerakni szetteket, szeretek szórakozni ezzel. Aki engem követ, azt látom, az is szereti a stílusomat, megkérdezi, mit honnan vettem, kikéri a véleményemet. Nem kell minden mozdulatomban a rosszat meg a negatívat látni. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést” – indokolta tavaly márciusban, miért vágott bele.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top