nlc.hu
TV-sztárok

Íme Sebestyén Balázs 15 éves fia

Sebestyén Balázs megmutatta a 15 éves fiát, ahogy dobol

A műsorvezető ritkán posztol a családjáról.

Sebestyén Balázs 15 éves fiáról, Benettről osztott meg egy videót az Instagramon, bemutatva a fia dobtudását. „Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád, Beni. Nagyon szeretlek! Remélem, egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden…” – írta a felvétel mellé a Balázsék műsor sztárja. Kisebbik fia, Noel nemrég “mutatkozott be” a nyilvánosságnak, méghozzá édesapja munkahelyén

A poszt alatt többen is megjegyezték, hogy Benett vonásaiban és reakcióiban felismerték a fiatal Balázs, még a zenetévés korszakából. Sebestyén Balázs és felesége, Viki házasságából két gyermekük született: Benett 2009. október 18-án látta meg a napvilágot, azaz már 14 éves. Noel pedig tavaly december 18-án töltötte be a kilencedik életévét.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

Jó apának tartja magát

A híresség korábban az rtl.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, hogyan vélekedik a szülőségről. „Azt hiszem, jó apa vagyok, remélem, ezt a gyerekek is így gondolják. Szerintem mindenki számít valamire a gyerekkel kapcsolatban, aztán jön a gyerek és átír mindent. Nagyon gyönyörű, nehéz, de szeretetteljes, nagyon fontos dolog a gyereknevelés. Nyilván nem könnyű, vannak nehéz pillanatai, de imádom őket”nyilatkozta a sztár.

Még mindig keresik a tökéletes jelöltet

Ahogy korábban megírtuk, nagyban folyik a válogatás a Balázsék című műsorban Vadon János helyére. Megfordult már a stúdióban: az élményeiről az nlc-nek is nyilatkozó Kovácsovics Fruzsina énekesnő, Musimbe Dávid Dennis humorista, a műsor egyik szerkesztője, Svraka-Gévai Juli, valamint Puskás-Dallos Péter és Wossala Rozina is. A legesélyesebb jelölt a nézők szavazatai alapján jelenleg Ráskó Eszter, méghozzá azért, mert a rádió közösségi oldalán sokkal több lájkot kapott, mint az elődjei. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top