nlc.hu
Aktuális

Sebestyén Balázs gyermeke

Sebestyén Balázs fia ma is adásba került, ezt mondta

A rádiós kisebbik gyereke örökölte édesapja szabadszájúságát.

Sebestyén Balázs a Balázsék című rádiós műsor tegnapi élő adásában tárcsázta a kisebbik fiát, Noelt, méghozzá egy téma miatt. A két műsorvezető a 23 éves sportkártyagyűjtő, Lajter Lili szenvedélyéről beszélgetett, sőt, a lánnyal is készítettek egy interjút arról, hogyan lehet nagyobb bevételre szert tenni egy-egy értékesebb sportkártyából. Kiderült például, hogy ha egy világhírű futballista mondjuk személyesen dedikálja a lapot, az akár csillagászati összeget is érhet. Ekkor került szóba Balázs kisebbik gyereke, Noel, aki szintén nagy focikártya-rajongó, és körülbelül 10-12 ezer lapból álló gyűjteménye van. Mivel Lili ekkora összegeket kaszál a dologból, a rádiós úgy gondolta, megkérdezi a fiát, hogy neki van-e értékesebb darabja. Ekkor hívta fel a kisfiút. 

„Szia, Nono! Figyelj, most pénzt keres apa egy kicsit. Megcsináljuk a bizniszt. Mid van, milyen kártyáid vannak, amin van aláírás?” – kérdezte Balázs a fiát.

„Van Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Marcelo, Sennából kettő, és még egy Musiala” – sorolta Noel, ám azzal már nem volt tisztában, hogy ezek eredeti kártyák-e.

„Nem baj, ez lesz az esti program, kiderítjük” – válaszolta Balázs, majd egy rövid csend után megkérdezte a gyereket, hogy azért hallgat-e, mert meg van szeppenve. Noel viszont nem volt zavarban, sőt, a következőt mondta búcsúzóul élő adásban: „Nyaljátok a zacsit!” A stúdióban persze jót nevettek a történteken. Balázs állítása szerint Noel Azahriah egyik számából idézett, mert szereti az előadót.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Noel ma is adásba került

A péntek reggeli adásban újra felhívták Balázs kisfiát, aki Kovácsovics Fruzsinával barkochbázott egyet. Fruzsi a levél szóra gondolt, amit Noel végül ki is talált, ám előtte újabb vicces perceket okozott a stúdióban.

„Szőrös?” – kérdezte a kisfiú.

„Nem” – válaszolt Fruzsi.

„Akkor majom?” – kérdezte tovább Noel, majd egy viccet mesélt Rákóczi Ferinek.

„Miért nem megy le Pisti labdázni?” – tette fel a kérdést, Feri azonban nem tudta a választ. 

„Én sem” – zárt a poént Noel.

Ezért nem mutogatja a gyerekeit

Sebestyén Balázs és felesége, Viki házasságából két gyermekük született: Benett 2009. október 18-án látta meg a napvilágot, azaz már 14 éves. Noel pedig tavaly december 18-án töltötte be a kilencedik életévét.

„Szerintem ez az ismertség egy teher. Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek” – vallja Balázs, aki hozzáteszi, hogy a gyerek egyszer felteszi majd a kérdést, ha nagyobb lesz, hogy miért mutogatták őt a szülei.

„Ezek a gyerekek mind meg fogják fizetni ennek a lelki vámját, akiket kihasználnak és áruba bocsátanak” – vélekedik a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top