nlc.hu
Aktuális

Balázsék

Kovácsovics Fruzsina csatlakozik Balázsékhoz

A háromszoros Fonogram-díjas énekesnő a közösségi oldalán számolt be a hírről. Holnap reggel hallhatjuk őt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Vadon János távozott a Balázsék című reggeli műsorból, így Sebestyén Balázsnak és Rákóczi Ferencnek fogyatkozott létszámban kellett folytatnia a műsort. Nem titok, hogy János helyett egy új ember fog érkezni, ám a két híresség már korábban is leszögezte, hogy harmadik társukat nem pótolni szeretnék, hanem egy teljesen új karaktert keresnek. Sebestyén Balázs azt is elmondta, hogy nőben is gondolkodnak. 

„Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik, vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… Nem Jani pótlása a cél, hanem találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves, és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat” – közölte a témával kapcsolatban Balázs. Lehet, hogy hamarosan már meg is történik az első meghallgatás? Kovácsovics Fruzsina az Instagram-oldalán, egy történetben árulta el, hogy holnap reggel Balázsékkal indítja a napot.

Kovácsovics Fruzsina

 Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc, és Kovácsovics Fruzsina (Fotók: Balázsék oldala Facebook-oldal) / Olajos Piroska)

„Képzeljétek el, hogy az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem…de hogy miért fogok négykor kelni? Hát mert hat órakor már a Rádió1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom! Amikor legutóbb ott voltam, az is jó élmény volt. Készültem egy-két témával, meg dologgal” – mondta a videóban az énekesnő, aki a következő 24 óráig elérhető történetben egy szerkesztett közös képet is megosztott a fiúkkal. Fruzsina egyébként tavaly volt már egész napos vendég a Rádió1-ben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top