nlc.hu
Aktuális

Sebestyén Balázs üzenete Vadon Janinak

Sebestyén Balázs reakciója Vadon Janinak: „Te szemét”

Természetesen, mindezt szeretetből mondta.

Az ünnepek előtt az egész országot egy emberként sokkolta a hír, hogy Vadon János 15 év után távozik a Rádió1 Balázsék című műsorából. A rádiós elárulta, új vizekre evez, hogy valóra válthassa álmait. Két műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs támogatták kollégájukat, ám nekik is idő volt, hogy feldolgozzák, valami véget ért.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Fotó: RTL

Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent…. A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«, ma küldte valaki, pont ide passzol:»… az élet nem más, mint elmúlása annak, amit szeretünk..« Sok sikert, haver, drukkolok, hogy minden kerek legyen és köszönök mindent…” – írta közösségi oldalán december 20-án Balázs, amikor utoljára volt hallható a jól megszokott trió a rádióban. 

Ma reggel ismét beültek a stúdióba, ám már csak Balázs és Feri, amire Vadon Jani egy mókás Instagram-történettel reagált: Egy pizsamás fotót osztott meg az ágyból, melyre azt írta, már 9, ideje lenne felkelni… A képet Balázs is tovább osztotta, de csak ennyit fűzött hozzá: 

Te szemét…

 A beszólás élét természetesen elvette, hogy emellé szívecskés emojikat is rakott. 

Sebestyén Balázs Instagram-története

Sebestyén Balázs Instagram-története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top