nlc.hu
Sztárok

Vadon Jani utolsó munkanapja a Rádió1-nél

Még disznóvágás is volt Vadon Jani utolsó munkanapján

Vadon Jani december 20-án távozik a Balázsék című rádiós műsorból, aminek napján még disznót is vágtak a szerkesztőség épületében.
A műsorvezetők a Balázsék című adás közben

Egy hete szinte mindenkit lesokkolt a hír, hogy 15 év után Vadon Jani távozik a népszerű Balázsék című rádiós műsorból. A műsorból kiderült, hogy az új év kezdetével Jani már nem tér vissza az adásba, ráadásul ma, azaz december 20-án van az utolsó munkanapja is, ráadásul nem is akármilyen. Sebestyén Balázs az adás kezdetén ugyanis elárulta, hogy az épület negyedik emeletén éppen disznót vágnak – vette észre a 24.hu. 

 Gyerekek, nagyon szürreális, ami történik. A negyedik emeleten egy élő disznófej van az asztalon, vágják a húst, rotyog az abálólé, töltjük nemsokára a kolbászt, hihetetlen. Nagyon jó, tavaly se tudtuk megszokni, ez már hagyomány lett. Teljesen beteg a dolog

– mesélte a műsorvezető. 

A hallgatók az adás hátralévő részében pedig megható sorokkal búcsúztak Vadon Janitól.

Az egyik például azt írta: 

 „Köszönöm ezt a rengeteg évet! El sem tudod képzelni, hogy hány embert emeltél fel a padlóról. Már csak a létezéseddel mellettem voltál/voltatok minden rosszban: családtag halálakor, a vetéléseim után pedig Te/Ti rángattatok ki a depresszióból. Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm, hogy itt voltál velünk, hiányozni fogsz!”

Kiemelt kép: Balázsék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top