nlc.hu
Sztárok

Vadon János távozása

Ezért távozik Vadon János, beszélt az okokról

Rákóczi Ferinek és Sebestyén Balázsnak új társa lesz.

Balázsék című rádióműsor hétfői adásában Sebestyén Balázs egy rövid felvezetés után elmondta, hogy a csapatuk életében nagy változások lesznek. Ekkor adta át a szót Vadon Jánosnak, aki bejelentette, hogy januártól nem tér vissza a reggeli műsorba. A rajongókat sokként érte a hír, bár néhány kommentelő szerint már egy ideje érezhető volt, hogy a hosszú évek óta televízióban és rádióban is dolgozó szakember valami újra vágyik.

„Ez nekünk gyászidőszak, felkészülés a jövőre, de közben úgy gondoljuk, bennünk még van lendület, csináljuk, szeretnénk tovább menni, itt maradni, rádiózni. Nyilván erre is vannak tervek, és majd erről is beszélünk” – mondta a műsorban Sebestyén, majd Vadon beszélt arról, miért döntött így, illetve milyen tervei vannak a jövőre nézve. 

Vadon János

Vadon János (Fotó: Nagy Zoltán)

„Nyilván a srácokban is csomó kérdés, kérdőjel, kétség, pici félelem felmerült a jövővel kapcsolatban. Azt mondtam nekik, hogy én tökre hiszek abban, hogy ez nélkülem, adott esetben mással, máshogy ugyanúgy sikeres tud lenni, ugyanúgy tud működni. Úgyhogy én maximálisan támogatom őket abban, hogy ezt a műsort tovább csinálják. (…) Sokszor úgy kezelnek minket a hallgatók, mintha családtagok lennénk. Szerintem ebben az esetben a családtagok nagy része itt marad. Itt marad két olyan ember – sőt valószínűleg ki fog egészülni ez a duó, de erről majd a srácok mesélnek, amikor időszerű lesz –, akik ugyanúgy meg fogják csinálni a reggeleiteket, ugyanúgy hoznak bele tartalmat, színt, hangulatot, életet. Más lesz, de ugyanolyan jó lesz. Itt maradnak azok az emberek, akiket ti nagyon szerettek, és akikre számíthattok minden reggel, miközben én majd otthon 8-ig, 9-ig fogok aludni, azt csinálok, amit akarok, és nem kell másokhoz igazodnom” – részletezte János a Rádió 1-en, melyet a 24.hu szemlézett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top