nlc.hu
Sztárok

Vadon János távozása

Sebestyén Balázs megható közös képet tett közzé a legendás trióról

Vadon János búcsúja folytatódik.

Ahogy korábban mi is megírtuk, januártól Vadon János távozik a Balázsék című Rádió 1-es reggeli műsorból. Addig is a csapat minden programján, eseményén találkozhatnak vele a rajongók. Így történt ez tegnap is, amikor a Rádió 1 roadshow-jának kecskeméti állomásán utoljára láthatták ebben a formációban színpadon a legendás rádiós triót: Vadon Jánost, Sebestyén Balázst és Rákóczi Ferit. A pillanatot Sebestyén Balázs is megörökítette, íme egy fotó hármukról.

„Minden percét imádtuk, köszi, Kecskemét! Utoljára hárman ebben a formában most álltunk színpadon. Köszi, hogy ennyien eljöttetek, köszi, hogy így szerettek minket köszi, hogy ennyien eljöttetek elbúcsúzni Janitól és köszi, hogy ennyire fontos nektek ez a műsor. Nehéz szívvel, de nagyon jókedvűen csináltuk végig. Nem akarok még búcsúzkodni, hiszen van még pár adás együtt, haver, de minden percét élveztem és élvezem a veled, veletek töltött időnek a színpadon. Köszi mindent srácok” – fogalmazott Balázs.

Sebestyén Balázs és Vadon János (Jani)

Sebestyén Balázs és Vadon János. (Fotó: RTL / Sajtóklub)

A rajongókat sokként érte a hír, bár néhány kommentelő szerint már egy ideje érezhető volt, hogy a hosszú évek óta televízióban és rádióban is dolgozó szakember valami újra vágyik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top