nlc.hu
Sztárok

Vadon János döntése

Ennyi volt: 15 év után Vadon János otthagyta a Rádió1 csapatát

Sebestyén Balázsék nélküle folytatják.

„Kedves Hallgatók! Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól. Új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk. Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait. Azt mondják, a változás lehetőség a fejlődésre, mi is ezzel az optimizmussal tekintünk a 2024-es esztendőre. A Balázsék című műsorunk megújulva folytatja tovább, hogy nektek, kedves Hallgatók, továbbra is jól induljanak a reggeleitek” – írta közösségi oldalán a Balázsék Facebook-oldal.

Vadon János

Vadon János (Fotó: Facebook/Rádió1)

Vadon Sebestyénékkel 15 éve dolgozik együtt.

„Szép dolog az álmodozás, de még szebb, ha az álmaidat valóra is váltod. Én most pont ezt teszem… Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok!” – írta Vadon János az Instagram-oldalán.

Láthattuk Sebestyén Balázs mellett a Z+ zenetévénél, ahol a Zúzda című metálzenei műsor műsorvezetője volt. Később a Radio Deejay műsorvezetője, majd 2008-ban Sebestyén Balázzsal a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-t vezette az RTL Klubnál. Emellett számos műsorban tűnt fel, nemrég pedig a Várfoglalók című műsor házigazdájaként tért vissza a képernyőre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top