nlc.hu
Sztárok
Vadon János akkor és most

A legendás trió feloszlott – így nézett ki évekkel ezelőtt Vadon János

Vadon János, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri sok éven át együtt indították egy ország reggelét.

Ahogy mi is megírtuk, Vadon János otthagyta a Rádió1 csapatát. A reggeli bejelentés során a rádióban elmondta, hogy bár sok mindent köszönhet a rádiózásnak, a folyamatos munka miatt az életből sok lehetőség kimaradt, melyeket itt az ideje pótolni. Szeretné, ha az élete nem a pénzszerzésről, az ismertségről szólna, hanem a családjáról, illetve a feltöltődésről. Januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól, melyet a rajongók szomorúan fogadtak.

Vadon János

Vadon János (Fotó: Facebook/Rádió1)

Vadon János, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri hosszú éveken át vezetett együtt reggeli rádióműsort, pontosabban 2009 óta, akkor még Pirítós címmel a Danubiuson. Utána a Class FM-en folytatták Morning Show címen. 2017-ben a Rádió1-en Balázsék elnevezéssel indították hódító útjukra a közös műsorukat, mely a statisztikák szerint többször is az egyik leghallgatottabb reggeli műsor volt az országban. 

Nézzünk pár képet az elmúlt évekből Vadon Jánosról és műsorvezetőtársairól 

Vadon János
Megnézem
Összes kép (9)

Egyelőre nincs hír arról, hogy ki veszi át Vadon helyét a műsorban.

Vadon János

Vadon János Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferenccel 2013-ban (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top