nlc.hu
Sztárok

A Balázsék című műsorban történt

Így lőtték arcba Sebestyén Balázst és Vadon Janit

Balázsék alaposan meglepődtek, amikor eldördült a gázpisztoly.

A Balázsék című műsorban hosszú ideje téma volt már, hogy a stúdióban kipróbálnak pár önvédelmi fegyvert. A napokban Vadon Jani vállalta be, hogy meglőhetik gumilövedékkel. Közel két méterről találták el a háttal álló rádióst, aki bár együtt nevetett a többiekkel, fájdalmában felordított, és térdre rogyott. A Kaliber magazin főszerkesztője, Vass Gábor ma újra visszatért, és élő adásban adott le hat lövést Sebestyén Balázsra és Vadon Janira, méghozzá egy gázpisztollyal. Íme a videó:

A két tévés percekig köhögött, főleg Balázs, Jani inkább csak könnyezett. „Én szerintem ez elriasztja a támadókat. Valami megpattant a homlokomon” – mondta a műsorban Sebestyén, majd kiderült, hogy lőporszemcse csapódott az arcára. Az adásban elhangzott, hogy ezt otthon senki se ismételje meg! 

Sebestyén Balázsra és Vadon Jani

Sebestyén Balázsra és Vadon Jani (Fotó: Rádió1)

Sebestyén Balázs ritkán nézi vissza magát

A műsorvezető tavaly az nlc-nek elmondta, bár évek óta a képernyőn van, nagyon ritkán nézi vissza a saját szerepléseit. „A régi felvételeket ma már nemigen nézem vissza, ahogy a mostaniakat sem nagyon szoktam. Néha a Nyerő Párosba belepillantok, mert azt nagyon szeretem. Természetesen nem magam, hanem a szereplők miatt. Kedvelem a realityket, A Konyhafőnököt és bele szoktam nézni az X-Faktor-casting adásaiba is. Saját műsorok közül nem tudnék kiemelni kedvencet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top