nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs a munkájáról mesélt

Sebestyén Balázs: „Azért vállalom el ezeket a műsorokat, mert szeretem csinálni őket”

Idén 25 éves az RTL Klub. Pénteken egy sajtótájékoztató keretén belül bejelentették, hogy a csatorna októbertől arculatot és nevet vált majd.

Az eseményen ott volt többek között Sebestyén Balázs is, aki Kabát Péterrel vezeti a szeptember 19-én induló Nyerő párost, majd elutazik Kolumbiába, hogy Vadon Janival leforgassák a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

Balázs 19 éve látható az RTL Klub képernyőjén: az első műsora a Balázs show volt, amelyet a mai napig sokan ismernek.

„2003-ban csatlakoztam az RTL Klubhoz. Akkor indult a Balázs show, az volt az első nagy szereplésem, amire felkértek – nyilatkozta az nlc-nek a műsorvezető, aki bár büszke a kezdetekre, ritkán nosztalgiázik. – A régi felvételeket ma már nemigen nézem vissza, ahogy a mostaniakat sem nagyon szoktam. Néha a Nyerő párosba belepillantok, mert azt nagyon szeretem. Természetesen nem magam, hanem a szereplők miatt.”

Ugyan kedvenc műsora nincs, vannak olyan produkciók, amelyek miatt egy hosszú munkanap után is leül a tévé elé.

„Kedvelem a realityket, A Konyhafőnököt és bele szoktam nézni az X-Faktor casting adásaiba is. Saját műsorok közül nem tudnék kiemelni kedvencet. Nagyon szeretem forgatni a Nyerő párost, és biztosan szeretni fogom a Celeb vagyok, ments ki innen!-t is. Azért vállalom el ezeket a műsorokat, mert szeretem csinálni őket.”

Balázs és felesége, Viki két gyermeket nevelnek, ezért adódik a kérdés, mit szólnak ők ahhoz, amikor a családfőnek hetekre el kell hagynia Magyarországot egy forgatás miatt.

„Szerencsére könnyedén megoldjuk ezeket a helyzeteket, már van benne gyakorlatunk. Nyilván tőlem több munkát igényel a forgatás, Vikire pedig több munka hárul a gyerekek miatt, de úgy gondolom, ezt jól tudjuk kezelni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top