nlc.hu
Sztárok

Majdnem Majka lett a Nyerő Páros műsorvezetője

Majka váltotta volna Sebestyén Balázst a Nyerő Párosban

Két műsort nézett ki magának az RTL-nél a rapper.

Lehetőség adódott arra, hogy Majka vegye át Sebestyén Balázs műsorát, a Nyerő Párost az RTL Klubon – írja a BEST magazin. A rapper – a Péntek Esti Partizán című műsorban – betekintést engedett a kereskedelmi csatornákkal való szerződési tárgyalásaiba. Elmondása szerint Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója négyszer hívta át a csatornához.

Majka

Majka a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorában (Fotó: Sajtószoba)

„Annyira aljas voltam, hogy mindig hitegettem őt, és mindig több pénzt harcoltam ki a TV2-nél emiatt” – vallotta be Majka, aki azt is elárulta az interjúban, hogy két RTL-es műsort is kinézett magának.

„Az utolsó alkalommal, amikor nekem lejárt a szerződésem a TV2-nél, megkerestem Kolosit, hogy figyelj, most már szabad vagyok. Elmondtam, hogy engem mi érdekelt volna: az X-Faktor-mentorság, és érdekelt volna a Nyerő Páros műsorvezetése is, amire mondta, hogy azt már Balázs annyira nem szeretné csinálni. De Balázs mindenből kiszállt volna, ő nagyjából mindenre fél év után mond igent, ha mond. Aztán végül is nem jött össze” – mesélte Majka.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Majkáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top