nlc.hu
Aktuális

Rákóczi Feri Vadon Janiról vallott

Vadon Jani így közölte, hogy távozni akar a Rádió1-től

Rákóczi Feri hosszan beszélt a döntésről.

Már három hete, hogy Ráskó Eszter váltotta Vadon Janit a Balázsék című reggeli rádióműsorban. Mint kiderült, Vadon Jani régóta tervezte már, hogy maga mögött hagyja egykori munkahelyét, ahol 15 évig dolgozott. Régi kollégája, Rákóczi Feri Mutasd Magad! című műsorban árulta el, hogy miképp közölte velük a hírt Jani. Mint mondja, meglepődtek a bejelentés hallatán, bár a rádióson már régóta érezni lehetett, hogy fárasztja a korán kelés. 

„Egyik adás után azt mondta, ’srácok, üljetek le, húzzatok ide még két széket: az a helyzet, hogy elfáradtam, és más terveim vannak, úgyhogy a részemről köszönöm szépen, ennyi” — idézte Vadon Jani bejelentését Rákóczi Feri. Persze próbálták marasztalni a kollégájukat, ám a kétgyermekes édesapa szerint Janiról mindenki tudja, milyen eltökélt férfi, tehát nem lehetett megmásítani a döntését.

„Furi dolog ez az egész, mert tökre értem az érveit – én is 53 éves vagyok –, hogy ő már nem akar korán kelni, ő azzal akar foglalkozni, amit igazán szeret, még akkor is, ha ez a mi reggeli rádiós ténykedésünk egy olyan medence, amelyben lubickolunk mindannyian” – nyilatkozta. Azt is hozzátette, hogy nem ápolt jó barátságot Janival, inkább csak jó munkakapcsolatnak nevezné a viszonyukat.

Rákóczi Feri

Rákóczi Feri (Fotó: Birton Szabolcs)

Korábban is beszélt erről

Rákóczi Feri nincs baráti viszonyban a rádiós műsorvezetőtársaival, Vadon Janival és Sebestyén Balázzsal – erről a rádiós a Life TV-n látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt. Hajdú Péter hitetlenkedve hallgatta, hogy mi ennek az oka, és miért nem alakult ki barátság közöttük. „A négy órában szerintem annyira intenzíven cserélünk gondolatot, hogy gyakorlatilag többet mondunk el egymásnak, és ezáltal nyilván a hallgatóknak is, mint néha a saját családunknak” – mondta akkor Feri, aki mindezek ellenére úgy fogalmazott: „imádom a két hülyét, de komolyan.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top